10 Fine sommertoppe 2013

Nogle indlæg på mag.dk er sponsoreret!

Sommertoppe

Vejret er ved at være sommer tid, vi mærker alle varmen og nyder den i fulde drag, de fleste af os har allerede været ude og sidde på en hyggelig fortoves cafe sammen med veninderne. Jeg var i kælderen forledene og finde mit sommertøj frem og fik sorteret lidt i det, Jeg fik hurtigt indset at jeg mangler toppe til denne sommer, og gik straks i gang med at surfe et par af mine favorit sider igennem. Jeg har fundet 10 fede sommer toppe frem til jer, som jeg absolut selv må eje, i løbet af ganske kort tid.

Sommertoppe

Den første sommertop jeg fladt over er fra mærket cream i 100% bomuld, der er broderet med fine blomster mønstre. Den vil passe fedt sammen med et par slidte jeans. Prisen er ca 350 Kr.
Top fra Cream