Billige modeblade? Ja tak!

Nogle indlæg på mag.dk er sponsoreret!

Er du også helt tosset med mode, design og skønhed, så læs med her. Jeg har fundet kilden, der kan tilfredsstille dine behov – og endda til meget billige penge!

modebladeModeblade til 90% af butiksprisen

Jeg har netop opdaget bladkiosken.dk, som er en hjemmeside, hvor man kan købe danske og internationale blade og magasiner.
Før dette fantastiske fund, var jeg ofte at finde nede i den lokale bladkiosk, når jeg savnede inspiration til mit klædeskab. Nu kan jeg snildt vælge mellem mere end 400 forskellige blade online, og tilmed spare helt op til 90%, hvilket min bankrådgiver nok er meget glad for! Siden er e-mærket, hvilket kort og godt betyder, at den er sikker at handle på, og bladene kan blive sendt direkte hjem til min hoveddør.

Noget for enhver smag

På bladkiosken.dk er der lidt for enhver smag; børn, biler, computere, videnskab, udeliv, kæledyr, fitness, mode osv., hvilket gør den til det perfekte sted at købe årets julegave. Lige nu kører de faktisk en kampagne, hvor man kan købe et abonnement, der løber i 5, 8 eller 12 måneder, fra 199 kr. Tænker at det ville være den oplagte gave til min mor. Hun læser ofte dameblade.

Det er ikke bare mig

Man kunne måske også finde noget, der passede til jobbet. Vi har fx lige tegnet et abonnement på kontoret, så frokostpausen kan blive lidt mere inspirerende. Min tandlæge har også tegnet et abonnement på et livsstilsmagasin til klinikken, efter jeg havde nævnt siden til hende, til stor glæde for patienterne. Så går ventetiden lidt hurtigere.

Hvad skal jeg dog vælge

Som sagt, så elsker jeg et godt modemagasin, og er derfor meget tilfreds med mit fund. Næste problem bliver bare at jeg næsten ikke kan vælge, hvilke blade jeg skal have bestilt hjem i den kommende tid. Man kan bare ikke gå ned på modeblade!

Del artiklen med dine venner og veninder ;-)Læs også:


Tags: , , , ,