Blazer – et musthave til din garderobe

Nogle indlæg på mag.dk er sponsoreret!

En blazer er et must have for alle kvinder. Den kan nemlig sættes sammen med resten af tøjet i din garderobe på et utal af måder. Det klassiske look, en blazer kan skabe, er business-stilen, hvor du sætter din blazer sammen med et par busker i samme farve som jakken eller en højtaljet nederdel med en hvid skjorte indenunder. Ønsker du en mere rå stil, kan du iføre dig et par smalle jeans og en top med print på, som giver en kontrast til blazeren – et afslappet look, hvor jakken stadig gør det stilet.

 

Se alle de fede blazere for 2013

 

En sødere måde at bruge blazeren på er sammen med dine kjoler. Når benene skal luftes, giver blazeren et feminint men stadig skarpt look ud over kjolen. Det er et mere stilet alternativ til de almindelige cardigans, og så behøver du ingen jakke udenover.

 

De klassiske blazere i enten sort eller meget mørkeblå er gode til den lidt casual stil med jeans eller til business-outfittet. Men ingen har sagt, at der ikke kan komme noget farve på. En ensfarvet top og et par almindelige jeans kan spices op med en blazer i en kraftig farve. Det giver en rigtig fed kontrast til det ellers dagligdags outfit. Det er opsigtsvækkende, samtidig med at blazeren er helt klassisk i snittet. Og naturligvis vil en blazer i forårets pastelfarver give et fashionabelt udtryk.

 

Blazere kan findes i mere eller mindre maskuline udgaver. De meget figursyede modeller er rigtig elegante og feminine, mens de mere drengede udgaver giver et casual look, som naturligvis også kan gøres feminint med et par stramme jeans og forskellige accessories.

 

Der er altså masser af muligheder for at skabe forskellige stilarter med en enkelt blazer i garderobeskabet, men de forskellige farver og udgaver sætter også et unikt præg på outfittet i sin helhed.

Del artiklen med dine venner og veninder ;-)Læs også:


Tags: