En candyflossmaskine? Ja tak!

Nogle indlæg på mag.dk er sponsoreret!

Hvor ofte har du ikke taget dig selv i at mangle en kæmpe vingummibamse eller oppustelige ponykostumer?

Nå, ikke så ofte alligevel.

Til gengæld tør jeg vædde mine eneste designer stilletter på, at du med al sandsynlighed mere end én gang har ønsket dig din egen popcornmaskine i stil med biffens hjemme i køkkenet, et fedt landkort på væggen, hvor de destinationer du har besøgt kan skrabes af eller måske sågar en candyfloss maskine?

Her er det muligt at anvende lige så meget tid som i en skobutik, både fordi de har mange atypiske ting, som du ikke havde fantasi til at forestille dig eksisterede, men også på grund af det store udvalg af ekstremt fede gadgets, som du nu bliver nødt til at eje (og ja, man må godt kalde det gadgets, selv om man er hunkøn).

Du kan helt sikkert også finde en ganske passende gave til kæresten – men overvej en ekstra gang om du skal vise ham siden, da den med rimelig sandsynlighed vil få ham til at overskride limit’en på dankortet.

Det er langt fra kun de fede gadgets, vi (ubevidst) har ønsket os hele livet, der kan findes i denne decideret geniale webshop, som man vel nærmest kan kalde onlinependanten til ´Ærlige Bent´. Den er fyldt med opfindelser, der løser klassiske komiske problemer.

Bager du for eksempel tit småkager, men bliver gang på gang forundret over, at de tilsyneladende forsvinder fra den runde kagedåse – det kære arvestykke fra mormor – kan du nu løse problemet med denne plasticbeholder med digital timer. Beholderen kan dog lige så godt benyttes til andre formål, hvor du af en eller flere årsager ønsker at gemme en genstand væk for en stund.

hyggetaeppe

Og seriøst piger, én af vores tilbagevendende udfordringer er tæppet, som konstant glider ned fra skuldrene, når vi skal tage for eksempel fjernbetjeningen, bladre i bogen etc. I kender det, der er lige købt snold, kaffen står dampende parat på sofabordet og tv’et er indstillet til yndlingsserien.. Og det dumme tæppe skal konstant rettes til. Total hygge-killer. Men tjek lige dette tæppe med ærmer – fantastisk!

Men lige for at tage tråden om ønskeopfindelser fra før op, så har jeg samlet nogle mere end cool ting, som nærmest er too die for og need to!

Bliv forført af en amerikaner

Yep, vi har amerikanske tilstande og en Donutmaker,  Candyflossmaskine
popcornmaskine som i biografen er naturligvis absolutte musthaves. Overvej et øjeblik, hvorfor vi bruger så mange penge i diverse forlystelsesparker? Vi vil både have popcorn, candyfloss, vafler, is, æbleskiver og alle de øvrige himmelske kaloriebomber, vi normalt ikke selv kan fremstille i vores små lejlighedskøkkener. Men det bliver der lavet om på!

3-machiens

Naturligvis eksisterer der da også en softicemaskine. Står du i øvrigt og skal til at holde en gennemført fødselsdagsfest for sønnike, vil en candy grabber med sikkerhed vække stor glæde. Konceptet er præcis det samme som kranmaskinerne i Tivoli. Her slipper du bare for at gå broke uden at få en præmie. .

Scratch map for rejseglade

mapJeg har længe gået og overvejet, at købe et ganske almindeligt verdenskort til at smække op på væggen og sætte tegnstifter i de besøgte områder. Ideen er dog klart aflyst, efter jeg har opdaget det coole scratch map. Dette er ét af de ting, jeg 100% har tænkt mig, at bestille. Gå selv ind og se, hvorfor det er så fed en idé. Need to for globetrottere.

softice-candy-photo

Nu vi taler rejser må jeg også fremhæve et polaroid kamera. Ærligt, hvor mange af os piger har ikke tit sukket efter et kamera, der fanger det perfekte romantiske moment og med det samme spytter et foto ud?

Old school, sjovt og super fedt og ikke mindst en velkommen kontrast til den digitale selfiebølge.

OMG ?!

En digital køkkenvægt har de fleste af os liggende og en sådan bliver anvendt ganske flittigt, faktisk nok hen ad Den store bagedyst-flittigt. Denne flotte køkkenvægt er reelt et litermål med vægt i bunden. Det bliver ikke meget nemmere at dosere og hælde uden, at der kommer mel ud over det hele.

Det samme kan siges om den alt for sene opfindelse, en automatisk sovsepisker. Jeg mener, omg hvor har du  været hele mit liv?

Dagene, hvor muskelgrupperne i højre arm er på jetmotor-overarbejde, mens blikket på en steneren måde fastholdes på konsistensen af sovsen, er klart forbi!

Hov, og hvad med et USB stegetermometer og og…

Skynd dig nu ind på dén webshop!

Jamen, jeg kunne blive ved med at finde cool stuff frem, som ikke længere vil være til at undvære, nu hvor jeg ved at de rent faktisk kan skaffes hjem. Det bliver en fest, at overraske veninder, søstre eller din mor med hjemmelavede donuts til kaffen.

vingummibamse

By the Way, hvis du lige står mangler det omtalte oppustelige kostume, kan det findes her sammen med vingummibamsen som er 1000 gange større end Haribos: overdimensioneret vingummibamse

Livet er langt, lønnen er kort – så køb dig nu ikke til en direkte plads på fattiggården !

Softicemaskine

Softicemaskine

349 Kr.

Lyserød sukker til candyfloss (400 g)

Lyserød sukker til candyfloss (400 g)

87 Kr.

Candyfloss-maskine Mx Onda MX-AZ2765 500W

17.38%

Candyfloss-maskine Mx Onda MX-AZ2765 500W

282 Kr.

233 Kr.

InnovaGoods Candyflossmaskine 500W Rød

InnovaGoods Candyflossmaskine 500W Rød

489 Kr.

Candyfloss maskine inkl. sukker & pinde

Candyfloss maskine inkl. sukker & pinde

479 Kr.

Rød Candyfloss maskine.

22.52%

Rød Candyfloss maskine.

373 Kr.

289 Kr.

InnovaGoods Candyflossmaskine 500W Rød

10.22%

InnovaGoods Candyflossmaskine 500W Rød

323 Kr.

290 Kr.

Ismaskine Sund - Yonanans

Ismaskine Sund – Yonanans

449 Kr.

KitchPro Candyfloss-maskine

KitchPro Candyfloss-maskine

249 Kr.

Candy Grabber Tivoli

Candy Grabber Tivoli

219 Kr.

Del artiklen med dine venner og veninder ;-)Læs også:


Tags: , ,