Converse The Post solbriller

Nogle indlæg på mag.dk er sponsoreret!

Converse er et firma, som blev stiftet i 1909, og som er blevet utrolig populært på grund af dets flotte og moderigtige produkter. I dag laver Converse alt inden for sko og assessories.

the-post-3img

Converse solbriller

Converse The Post er et fantastisk produkt. Produktet er lavet i en fantastisk flot brun farve, med en flot dybde sådan at produktet fremstår oplysende. Denne dybde gør at produktet fremstår som værende lysende ligesom de dage hvor man bruger produktet. Produktet er lavet med et med et minimalistisk design med den utrolig populære rektangulære brilleform. Når man køber solbriller, så er det vigtigste selvfølgelig at man ikke få solen i øjnene. Converse The Post giver en flot farve, og lysnedsættelse når produktet anvendes. Dertil er glassene i produktet lavet UV beskyttende.

Converse The Post er lavet sådan, at den passer perfekt på de fleste ansigter, dette kommer af, at produktet er lavet med en basal billelængde på 13,5 cm, samt en glasbredde på 1 cm.

profil-the-post

Ansigtsform

Denne type solbriller er lavet med en rektangulær brilleform, som passer allerbedst til ansigter med runde former. Dette kommer af, at de rektangulære form giver asymmetri, sådan at man ikke fremstår ensformigt. Alt i alt er produktet et dejligt flot produkt som passer til de fleste mennesker.

front-the-post

Modebutikken Zalando

Produktet kan købes på zalando.dk. Zalando er en tysk virksomhed som startede op i år 2008, og har siden da haft en eksplosiv vækst. Zalando er en virksomhed, som specialisere sig i at sælge tøj, sko, assessories, sports- og boligartikler på nettet. Zalando har en idé om at være den førende mode butik på nettet, dette har medført, at de har mere end 150.000 forskellige produkter, fordelt på over 1500 forskellige mærker, samt at de er opererende i mere end 14 lande i Europa.

Del artiklen med dine venner og veninder ;-)Læs også: