Danske Design for nyt liv

Nogle indlæg på mag.dk er sponsoreret!

Er du glad for møbler og kunst, så er der godt nyt. EVERCLASSIC.COM er nemlig navnet på en ny online handelsplads for dem, der ønsker at købe og sælge møbler, kunst og design.

no-1-hornsleth-ducati-1198-super-crash

Som sælger er det nemt at oplægge det der skal sælge og salgsprisen går ubeskåret til dig, for hos EVERCLASSIC er ingen salærer og gebyrer, du står nemlig selv for handlen. De blander sig ikke i handlen, men leverer blot en god platform med købere og sælgere. Her kan du også få vurderer dine effekter online.

Poul-Henningsen-PH-3-2-bordlampeDet nemme salg

Kommisionssalg er også en mulighed for dem, der ikke selv ønsker at håndtere salget. I så fald indleverer man eller får afhentet sin vare af EVERCLASSIC.COM, som så håndterer alt fra beskrivelse, fotografering til selve salget. Enkelhed og brugervenlighed gennemsyrer hele handelspladsen og alt er nemt og forståeligt. Sitet fungerer godt både på desktop, tablet og mobil, der er blandt andet brugt mange kræfter på at gøre det super nemt at oplægge produkter via telefonen.

EVERCLASSIC.COM kræver at de ting som sættes til salg er effekter som har historie – en varig interesse – en klassiker.

Design effekter med historie

”Vi er ikke snobbede og vil lige så gerne have en Madam Blå kande til 10 kroner, som vi vil have en Wegner lænestol til 30.000 kroner. Vi vil bare ikke sælge skrammel og andre ting som falder uden for vores koncept” fortæller stifteren Rasmus Warnke Nøregaard og forsætter “Vi havde blandt andet en sælger der spurgte om hun kunne sælge sine glansbilleder fra 50’erne hos os og selvfølgelig kunne hun det. Det er jo netop en ting som har en varig interesse og masser af historie”.

Kaj-Bojesen-Abe-i-TeakDansk design i udlandet

Dansk design er ikke kun eftertragtet herhjemme, men i høj grad også i udlandet. Specielt USA, Japan og Holland er interessante lande og derfor har EVERCLASSIC.COM oprettet en speciel service til udenlandske kunder – En form for “Personal shopper”, hvor de varetagerkontakten, transport samt betalingen mellem køber og sælger.

“I øjeblikket er vi i gang med at hjælpe en indretningskonsulent i New York, som skal indrette et sommerhus kun med Dansk design og sender i næste uge de første danske møbler ud af landet” slutter Rasmus Warnke Nøregaard.

EVERCLASSIC.COM

 

Del artiklen med dine venner og veninder ;-)Læs også: