Det helt rigtige til sommerfesten

Nogle indlæg på mag.dk er sponsoreret!

Hold et brag af en fest til sommer med de fedeste drinks gadgets. Kolde og forfriskende drinks hører sig til, når der skal holdes en fest – ikke mindst, hvis temperaturen ligger omkring de 20 grader.

Oppustelig øltønde

oeltoenneTil en ordentlig havefest hører sig også kolde øl. Med denne oppustelige øltønde kan du placere de kolde øl lige midt i festen. Fyld den med is og øl, og ring til vennerne, så er du klar til fest! Læs mere om den Oppustelig øltønde.

Pineapple Peeler

pineappleHvis du er vild med piña colada, så er dette det ultimative redskab, til at gøre denne drink ekstra delikat og spændende. Skær toppen af en moden ananas og udhul den på få øjeblikke med Pineapple Peeler. Frugten kan bruges som pynt eller blendes i drinken. Pynt og server drinken direkte i skallen fra ananasen. Skål! Se den her: Pineapple Peeler.

Champagnekøler

Champagne_CoolerIngen ordentlig fest uden kold hvidvin eller champagne på bordet. Anret dem i denne flotte champagnekøler lavet af is, og holde dem kolde i flere timer. Lav evt. køleren ekstra dekorativ, så den passer til festens tema, ved at fryse blomster, frugt eller andre festlige små ting med i siderne. Læs mere om Champagnekøleren.

Ice Shooters

ice-shootersMed dette festlige indslag kan du både servere de koldeste shots nogensinde, samtidig med at du sparer opvasken. Vælg mellem en pakke med 4 eller 12 forme, og server iskolde festlige og farverige. Se mere om “Ice Shooters“.

Iskugler

iskuglerDe fleste cocktails smager altid lige lidt bedre, når de er iskolde, så hvorfor ikke gejle dem op med nogle unikke isterninger, hvor du kan sætte dit helt eget personlige præg på? Frys de fine iskugler med en lille blomst, bær eller frugt indeni. Læs mere om Iskuglerne.

Se mange andre smarte og praktiske gadgets, der kan bruges til årets sommerfest.

Del artiklen med dine venner og veninder ;-)Læs også: