Elsk hjertet – #Hjerteform

Nogle indlæg på mag.dk er sponsoreret!

hjerteformLøb en tur med en hjerteformet rute og støt hjerteforeningen med 5 kr. Ota solgryn har i samarbejde med Hjerteforeningen lavet en kampagne “Elsk hjertet” der stille skarpt på hjertekarsygdom hos kvinder.

Sammen er vi stærkere

Ca. hver time året rundt er der en kvinde, der dør af en hjertekarsygdom, og som det er lige nu er godt 70% af alt forskning i lige netop disse sygdomme kun baseret på mænd. Hjerteforeningen er derfor gået sammen med Ota Solgryn om at lave kampagnen “Elsk hjertet”, hvor der samles ind til fordel for forskning i kvinders hjerter.

 

 

En god sag

Det er muligt at deltage lige meget, om du er til løb, cykling eller svømning – du må også gerne gå ruten rundt – og tag evt. din mor eller veninde med under armen, så I kan samle endnu flere penge ind. Alle kan deltage, og det er kun fantasien der sætter grænsen til, hvordan man får flere til at melde sig til ruten. Jo flere der vælger at deltage, jo flere penge bliver der doneret til hjerteforeningen. Ved at begive dig ud på en hjerteformet rute, donerer du 5 kr. til Hjerteforeningen.
Du kan læse mere om kampagnen her:  Elskhjertet.dk

 

Det er nemt at bidrage

Om du er til løb eller cykling er op til dig, men den rute du vælger, skal trackes med app’en Endomondo, ruten skal være hjerteformet, og sidst men ikke mindst, skal den have hashtaget Hjerteform, på denne måde er er du med til at støtte op om den gode sag og bidrage til den forsatte forskningen i hjertekarsygdom.

Del artiklen med dine venner og veninder ;-)Læs også:


Tags: