Få styr på dine smykke. Smykkeskrin – Stativer

Nogle indlæg på mag.dk er sponsoreret!

Få styr på dine smykke – Et smykkeskin kan hjælpe dig med at få et godt overblik over dine smykker, og samtidigt har du et sted at ligge dem, i stedet for de ligger spredt hist og pist.

De fleste piger vælger altid at tage smykkerne på som det sidste inden de gå ud af døren. Men hvor var det nu du lagde de super fede øreringe som du havde på den anden dag. Vi kender det alle, så længe vi ikke har et fast plads til vores ting, bliver de lagt lidt hist og pist.

 

Smykke Tips:
Tag smykkerne på som det sidste, for at undgå at der kommer for meget parfume på selve smykket. På denne måde forbliver smykker flottere i længere tid.

 

Til fingerringe og øreringe er et smykkeskin helt perfekt til at at opbevaring, hvis dine smykker er lavet i sølv, kan du med fordel ligge dem ned i en lille lufttæt pose, på denne måde udgår du at de bliver sorte, som sølv nu gør når det kommer i kontakt med luft. Et Smykkeskrin kommer i et hav af varianter, vi har fundet 6 smykkeskrin som er et godt sted for dine smykker at ligge og til en overkommelig pris.

 

Her er 2 rigtig flotte smykkeskin i glas, så du kan se hvad der gemmer sig i skattekisten.
Et flot firkantet sølvlook skrin, med god plads. Hjerteformet smykkeskrin
Et smykkeskrin med flotte udskæringer. Det mere tradtionelle klassiske smykke opbevaring, med små rum til dine smykker
Se alle smykkeskrinene her

Halskæder derimod bør man hænge op så de ikke går i kludder, – Det er imponerende så hurtigt det går før der sidder en knude på en halskæde, det kræver stort set bare man ligger den på et bord, og når man løfter den igen er der minimum en enkelt knude. Der er både smykke stativer og smykke træer man kan bruge til at hænge sine halskæder på, men igen, er dine smykker lavet i 925 sterling sølv, kan man også vælge at ligge dem hver for sig ned i en lille lufttæt pose, og gemme dem i smykkeskrinet i stedet for.

 

Stilrene smykkestativer, der minder om dem vi kender fra de trendy smykkebutikker.
Flot guldfarvet smykkestativ lidt mere over i boheme stilen. Smykkestativ med god plads til halshæder.
Sølvfarvet smykketræ, hvor halskæder kan sættes op på flere forskellige måder. Smykketræ i sort akryl, her kan der både hænges halskæder, samt der er små huller hvor øreringe kan hænges.
Se disse smykketræer og mange flere her

 

 

Del artiklen med dine venner og veninder ;-)Læs også:


Tags: , , ,