Flawless Future By Elizabeth Arden

Nogle indlæg på mag.dk er sponsoreret!

Flawless-FutureElizabeth Arden er en Canadisk-Amerikansk forretningskvinde, men Elizabeth Arden, er faktisk kun hendes forretningsnavn. Elizabeth Arden var nemlig født Florence Nightingale Graham, og var blandt de rigeste kvinder i verden på hendes tid. Florence Graham gjorde indtog på forretningsmarkedet, med en række af kosmetiske produkter målrettet kvinder. Florence Graham døde i 1966, og blev 81 år gammel, men firmaet Elizabeth Arden, lever stadigvæk på bedste velgående.

Flawless Future

Elizabeth Arden’s nyeste produktlinje hedder Flawless Future, og omfatter en række forskellige ceramid creme, som påvist har en effekt, på huden. Produktlinjen består af tre typer creme, Caplet Serum, Øjengel og en Fugtighedscreme. Produkterne virker fint, hver for sig – men ønsker man den fulde effekt kan man med stor fordel bruge hele linjen sammen. Produktlinjen blev lanceret i september 2014.

På mindre end en uge oplevede
kvinderne ved regelmæssig brug
synlige forbedringer i hudens
glød, og efter kun seks uger, så 9
ud af 10 kvinder en forbedring af
hudens klarhed og struktur.

Hudens Struktur

Flawless-Future-ceramiderMen for at forstå, hvordan det egentlig virker, er vi nødt til at tage et smut forbi skolebænken. Huden har tilnærmelsesvist samme effekt, som en murstensvæg. Mørtlen imellem stenene i muren, er det man kalder ceramid. Når man er ung og frisk, har man et meget højt ceramid niveau i huden, men jo ældre man bliver, jo mere falder dette niveau, og man vil opdage at huden tager skade. Dette er med til at give en ujævn struktur, rødme, tør hud, mathed, uens farve og så videre. Man har dog for nyligt fundet ud af, at det ikke kun er vind og vejr, som er med til at slide huden, faktisk har den psykiske sindstilstand man er i, også en stor effekt.
Føler man sig stresset, ældes huden hurtigere, og man øger potentialet for rynker markant. Desværre er det sådan med huden, at man på DNA niveau ikke kan gå ind og foretage et indgreb, som med et fingerknips, gør at hudcellerne kan reproducere sig selv, lige så godt som de kunne da man var spæd – men der er heldigvis, en masse andet man kan gøre, og det er her Elizabeth Arden kommer ind i billedet.

Flawless Future Caplet Serum

Flawless-Future-rebuild-perlerCaplet Serum er en ny måde, at tænke på hudcreme. Man kan ikke bare droppe sin stressede hverdag, for at passe på huden, men man kan ændre sine hudplejningsrutiner. Med Caplet Serums helt unikke indpakning, er man sikker på, at få den dosering af creme som er optimal, for et område på huden. Ganske enkelt består flasken af perler, hvert tryk på pumpen knuser da en perle, og bringer perlens indhold ud af flasken. Ved at man bruger perler, til at holde på cremen, holder cremen sig frisk hele tiden.
Dette er en helt ny teknologi, indenfor hud verdenen. Man har doseret mængden i hver perle således at én perle, er nok til at dække det anbefalede område. Man anbefaler således at pumpe én enkelt gang, og påføre cremen på pande, kinder og hage. Det bør bruges morgen og aften, før fugtighedscremen.

Flawless Future Fugtighedscreme

Denne lette dagcreme, absorberes hurtigt ved brug, og fugter huden effektivt. Den har en hvidtnings effekt på huden, og er med til at give et friskere look hele dagen igennem. Cremen har en lækker tekstur, som giver velvære, og man kan mærke at man holder kvalitet i hænderne, fra cremens lækre indpakning, til påføringen. Studier viser, at denne fugtighedscreme udvisker misfarvninger i huden, reducerer porrer, samt udglatter linjer og rynker. Cremen bør påføres i et jævnt lag, på ansigt og hals.

Flawless Future Øjengel

Flawless-Future-produktserieDenne gel bekæmper det stressede look, man kan få omkring øjnene, i løbet af en hverdag. Med denne øjengel, bidrager man til at få et frisk ungt look. Er du træt af kragetær, træthed og stresstegn i dit look, så kan denne øjengel hjælpe dig med at få det friske, unge look tilbage. Den besidder nogle af de samme lysnende effekter som fugtighedscremen, men målrettet øjnene, ligeledes har den samme lækre effekt, som absorberes hurtigt, og udglatter linjer og rynker omkring øjnene. Der findes E-vitamin i denne gel, som har en antioxidant effekt på huden, der er med til at fjerne de affaldsstoffer, som ophobes når man er stresset. Indpakningen er designet på den måde, at man får lige præcis den dosering, man skal bruge. Med et tryk, får man den mængde, man skal bruge. Det anbefales, at duppe cremen forsigtigt omkring øjnene, med ekstra fokus på området omkring den yderste øjenkrog.

Om Produktserien

Hele Flawless Future linjen benytter en række Elizabeth Arden specifikke ceramidkomplekse stoffer, som giver den efterspurgte, hudhelende effekt. Ligeledes er alle produkterne gennemtestet af flere omgange, heraf kliniske undersøgelser med et stort (1200) antal kvinder i Amerika, såvel som Europa. Hvert produkt i serien, er optimeret til at fungere indenfor sit specifikke område.

Fra September 2014 er Flawless Future fra Elizabeth Arden at finde i de danske butikker.

Elizabeth Arden Flawless Finish Perfectly Nude Foundation Cocoa

60.31%

Elizabeth Arden Flawless Finish Perfectly Nude Foundation Cocoa

325 Kr.

129 Kr.

Elizabeth Arden Flawless Finish Perfectly Nude Foundation Chestnut

60.31%

Elizabeth Arden Flawless Finish Perfectly Nude Foundation Chestnut

325 Kr.

129 Kr.

Elizabeth Arden Flawless Finish Perfectly Nude Foundation Spice

60.31%

Elizabeth Arden Flawless Finish Perfectly Nude Foundation Spice

325 Kr.

129 Kr.

Elizabeth Arden Flawless Finish Perfectly Satin 24H Foundation Chestnut

60.31%

Elizabeth Arden Flawless Finish Perfectly Satin 24H Foundation Chestnut

325 Kr.

129 Kr.

Elizabeth Arden - Flawless Finish Correcting & Highlighting Perfector - No 3

31.02%

Elizabeth Arden – Flawless Finish Correcting & Highlighting Perfector – No 3

245 Kr.

169 Kr.

Elizabeth Arden Flawless Finish - 23 gr

Elizabeth Arden Flawless Finish – 23 gr

100 Kr.

Del artiklen med dine venner og veninder ;-)Læs også:


Tags: , , ,