Flotte jakker forår/sommer 2013

Nogle indlæg på mag.dk er sponsoreret!

Flotte jakker forår/sommer 2013

Du skal nu til at finde din nye forårs/sommerjakke, og her viser vi dig et cool udvalg, hvor du kan finde din favorit. En ny sæson giver dig en glimrende undskyldning for at forny dit overtøj.

Overgangen mellem forår og sommer kan være kølig, så en jakke med lidt isolerende effekt er en god idé som første valg. Når det så er blevet rigtig sommervejr med varme og sol, så kan du investere i en tyndere jakke.

Hvilken jakke skal du vælge?

Vælg en sommerjakke, der er let og sagtens kan bæres over armen, hvis du tager den af på en sommerudflugt eller en tur på gågaden. Den må ikke fylde for meget, men den skal kunne beskytte dig mod det danske, omskiftelige sommervejr.

• Lys eller mørk farve

Det afhænger af din hårfarve, din teint, dine tøjfarver og din stil i øvrigt. Måske skal du investere i både en lys og en mørk farvenuance, så du har en lækker, trendy jakke til enhver lejlighed.

 

• Lang eller kort jakke

Det afhænger af din krop, og hvad der ser pænest ud til dig (slanker?)

 

• Tætsiddende eller rummelig jakke

Det afhænger af, om din sommervægt svinger, og om der skal være plads til en lun trøje indenunder.

 

Når du køber tøj på nettet er det altid en god ide at kende hvilken type tøj der passer til dig og din krop. Ved at kende din gaderobe er det nemmere for dig at ramme rigtigt når du køber tøj. Hvis du har en blazer der sidder helt perfekt, kan du med fordel købe en blazerjakke med samme snit som du ved sidder godt.

 

Find din favoritter jakker her – og forny din stil i denne sæson!

IRO / MIALI JACKET

Sød let sommerjakke holdt i lys farver. Jakken  har et fedt mønster der gør den skille sig ud fra mængden og skaber en flot look.

Find butik: IRO 3495 Kr.