Forkælelse til dit hår

Nogle indlæg på mag.dk er sponsoreret!

Gå på opdagelse med fokus på hårprodukter

Går du heller ikke på kompromis, når det handler om produkter til dit hår, men har svært ved at finde online webbutikker med fokus på hårpleje uden tårnhøje priser?

Kvalitets hårprodukter til discountpris.

Nu hænder det, at ordet discount mere eller mindre ubevidst leder tankerne i retning af shampooer til en tikrone nede i den lokale Aldi, men lad dig ikke narre af dette. Her taler vi faktisk om professionelle mærkeprodukter, herunder Matrix, Wella, Revlon, Loréal, Moroccanoil, GHD og så endda billigere end ude i butikkerne.

Marokkaneren og hendes veninder

Moroccanoil-Treatment-25ml

Du har med sikkerhed været vidne til, at Moroccanoil i flere år har været at finde på dine veninders badeværelser og de fleste kvinder, der har prøvet olien er varme fortalere for den.

Samtidig er det næppe nogen velbevaret hemmelighed, at den lækre marokkanske hårolie kan være ikke så lidt pebret at anskaffe. Faktisk kan det være noget af en pine, at køre dankortet gennem hos frisøren, når Morrocanoil frister og det er ikke nogen underdrivelse at påstå, at der tænkes efter, hver gang der dispenseres af den luxuriøse olie.

Hos Hairoulet.dk er det utroligt nok muligt, at få fingre i Moroccanoil til under trehundrede kroner, mere præcist 289 kr. for 125ml (25ml mere end normalt).

Moroccanoil

 

Beskyt dit hår mod varme

ghd-Style-Heat-Protect-Spray-120Et andet produkt, som også bidrager til at holde gang i pastalavningen, er heat protection. Hvem har ikke prøvet at småpanikke en mandag morgen med et varmt og klart glattejern, men uden mere heat protection? Og lige præcis dette produkt er – pudsigt nok – ikke noget min lokale DøgnNetto ser helt samme betydning af at have på hylderne.

Heat protection spray fra GHD beskytte dit hår mest muligt mod varmeskader fra både dit glattejern og føntørrer.

Tints of Nature

Tints-of-Nature-4RR-Earth-Red-130 mlEt af de produkter, som også fortjener at blive fremhævet er den prisvindende hårfarve Tints of Nature.

Det specielle ved serien er, at hårfarverne skal indeholde færrest mulige kemiske ingredienser og flest mulige økologiske. Farven dækker grå hår 100 % og er skånsom mod hår og hovedbund.

Hører du til de kvinder, som ikke ikke føler dig komfortabel med at få lokkerne farvet hos frisøren, men snarere foretrækker selv at lege den lille kemiker hjemme på badeværelset, så kan Tints of Nature i den grad anbefales – og så fås den på tilbud i øjeblikket til kun 89 kr.

Del artiklen med dine venner og veninder ;-)Læs også:


Tags: , ,