Fun-Fitness – Det kan være sjovt!

Nogle indlæg på mag.dk er sponsoreret!

zumba-girl-2Danmark er for alvor blevet ramt af en Fitness bombe, vi dyrker motion som aldrig før, og det er jo egentlig kun positivt, da det lige præcis er det, som skal til for at vi får en bedre folkesundhed. I perioden 2009-2010, var Danmark nemlig stemplet som det Europæiske land, hvis gennemsnitlige folkesundhed, var allermest usundt – og det virker jo fuldstændig surrealistisk, når man tænker på danskerens egen selvopfattelse. Forskere mener at det er derfor, vi søger væk fra fast-food, og ihærdigt tager løbeskoene på. Men der er stadigvæk nogle, som er tabte, og ikke får rørt sig tilstrækkeligt – så hvad gør man?

Fitness skal være en leg og ikke en sur pligt. Zumba er dans, motion & fællesskab.

Fun-Fitness har svaret

Svaret er egentlig enkelt – motionen skal være sjov, og hvad der er sjovt og engagerende for et menneske, er ikke nødvendigvis lige så spændende, for et andet. Vi er jo alle forskellige – og gudskelov for det! Fun-Fitness er for dig, som elsker at dyrke motion, der er varieret og føles som leg, og ikke pligt. Væk med de frie vægte, væk med de kringlede maskiner – og for guds skyld, væk med de lange løbeture, hver evig eneste dag i regnvejr. Dans fedtet væk, og bliv en del af et fedt fællesskab! Sådan lyder den motiverende tale hos Fun-fitness.dk.

Se disse rutinerede zumba piger danse til black eyed peas.

zumba-girl-1Zumba på en ny måde

Zumba er for både mænd og kvinder, men hos fun-Fitness forstår man, at lige børn leger bedst, og derfor har man valgt at dele mænd og kvinder op. Du behøver ikke længere føle dig selvbevidst når du danser, bare deltag i de fede hold om onsdagen, der kun er for kvinder, og mærk hvordan kroppen fyldes med velvære og glæde, når du danser det overskydende væk. Zumba har taget danskerne med storm, og Fun-Fitness gør en dyd ud af at tilbyde kvalitet, sjov, velvære og body-toning for kun 45 kr. pr. gang eller 20 kr. for medlemmer. Medlemskab koster 200 kr. for et helt år. Se mere på fun-fitness.dk

Hvad venter du på!?

Del artiklen med dine venner og veninder ;-)Læs også:


Tags: , ,