Glem 007, Bond pigerne har magten

Nogle indlæg på mag.dk er sponsoreret!

Agent 007 er vel nok én af de mest tidsløse personer og uden en start- eller sluteksistens i vores bevidsthed. Uanset, om vi overhovedet har set én 007-film, ved vi alligevel, hvem der tales om, når filmplakaterne og anmeldelser rammer landet, og det er altid lidt spændende at opdage, hvem den næste Bond-girl er.

bond-babe-silhuet-single

Og det er lige præcis Bond girls, der er omdrejningspunktet i denne artikel og slet ikke Mr. Bond himself. Det kan nemlig godt være, at James Bond har licens til at dræbe og med sit Tom Ford suit, action kampscener på skiløjper og erobringer af veldrejede kvinder oser af maskulinitet, men på mange måder er det ofte årets Bond girl, der bærer ham gennem filmen.

Nu bliver jeg måske lidt upopulær, men James Bond forekommer mig personligt at være lidt til player siden, hvorfor jeg finder det ualmindeligt utroværdigt, at de meget stærke og uafhængige kvinder i filmene somehow altid ender i agentens arme på et luksuriøst hotelværelse. Men omvendt skal jeg måske ikke undervurdere den føromtalte maskulinitet!bond-babe-halle-berry

Hvert fald har han formået at score nogle af de smukkeste kvinder på film, herunder Halle Berry, Michelle Yeoh, Eva Green og ikke mindst den uforglemmelige Jane Seymour. Dét, som de alle tilsyneladende har til fælles og som vækker agentens interesse, er intens femininitet og sensuel adfærd, perfekte sexede kroppe og smukke harmoniske ansigtstræk. Hår og beklædning er der som regel ikke én finger at sætte på, og de ligner en milliard selv efter heftige motorcykel-fly-bil-båd-skiscooter-jagt.

bond-babe-jakke

Læder jakke - 499,-

Michelle Yeoh spillede med i Tomorrow never dies som Wai Lin. Googler du hendes karakter vil du se hende toplækker i en tætsiddende læderdragt. Én af de ting, jeg elsker ved Michelle er hendes badass attitude samtidig med hendes søde feminine ydre. En læderbuksedragt bliver måske svær at finde, men du kan finde inspiration i den kolde sorte farve og finde sammenlignelige outfits. Jeg er for eksempel vild med disse blanke leggins. Sat sammen med en sej læderjakke bliver du Michelle-Yeoh hot hot hot.

bond-babe-leggings

Leggings - 379,-

De uforglemmelige øjne hos den franske skønhed Eva Green er ikke til at komme uden om. Hun var intet mindre end gennemført forførende som Vesper Lynd i Casino Royale og har lækre beklædningsgenstande på i filmen, som jeg kunne fremhæve her. Hvert fald skal mit næste sæt undertøj være i stil med Eva.

bond-car

Det er nok ikke tilfældigt, at vi kvinder ikke kun er interesserede i den mandlige hovedperson, men ofte langt mere i skuespillerinderne. Vi sammenligner os selv med, og søger inspiration i disse kvinder, som forekommer os at være nærmest perfekte. Prøv for eksempel at sammenligne magasiner for mænd kontra magasiner for kvinder- har du nogensinde tænkt over, at begge typer blade altid har en kvinde på coveret? At kvindemagasinerne også har kvinder siger måske noget om, hvor meget vi kvinder ser på og vurderer os selv i forhold til andre kvinder.

På hvilken måde kan du så søge inspiration i Bond kvinderne( at kalde dem piger er måske lidt cheesy- den seneste babe i Spectre er for eksempel 51 år- dog stadig sexy as hell)! Ud over at opdage, at de pågældende skuespillere faktisk er utroligt forskellige fra hinanden, hvilket heldigvis understøtter, at der ikke er ét facit for feminin skønhed, kan du prøve at lægge mærke til, hvordan de er stylet og hvad der fremhæver deres udseende.

bond-babe-bikini

Bikini i bedste Bond Babe stil 378,-

Nu nævnte jeg selv Halle Berry. Mange mænd forbinder det at være feminin med langt hår, men med Halle Berry har vi beviset på, at det intet har med frisuren at gøre. Hun var selv korthåret i Die another day, men ikke mindre sexet af den årsag. De fleste husker hende nok som Jinx i den orange bikini. Måske den næste bikini skal være inspireret af Halle? Du tror det ikke, men orange badetøj er faktisk så perfekt til sommeren, selv om farven oftest forbindes med efteråret.

bond-babe-undertoej

007 stilet undertøj - 199,-

Endeligt har vi den skønne Jane eymour. Nu er det en del år tilbage, at hun spillede Solitaire i Live and let die, men derfor kan man jo godt gå på shopping med hende in mente, for eksempel har hun flere røde kjoler.. Jeg synes Jane Seymour er fantastisk og virkelig en naturlig skønhed, og ved mit næste køb vil jeg gå efter en rød kjole, som måske ikke er fra 1973, men stadig flot.

bond-babe-kjole

Sexet og elegant rød cocktail kjole

Måske den røde kjole skal på, når du skal ind og se Spectre? :)

James Bond – SPECTRE

Biograf Premiere Lørdag den 30 Oktober 2015

Del artiklen med dine venner og veninder ;-)Læs også: