Kom i god form og bliv slank med lidt træning i hverdagen

Nogle indlæg på mag.dk er sponsoreret!

Træning med gode resultater. Med nogle små ændringer i hverdagen, kan man med enkelt træning opnå store resultater til at komme i form og slanke sig og blive fit for fight.


træning i hverdagen med Fitbit Flex armbåndDu kan komme i god form og slanke dig på mange måder. Nogle vælger at tage i træningscenter et par gange om ugen, mens andre vælger at spise sundt og løbe nogle ture. De fleste af os ville dog bare ønske vi kunne tage os samme til træning, hvad endten det er i fitnesscenteret, eller bare løbe nogle turer. De sidste par år er der kommet nogle redskaber der hjælper os alle med at komme i bedre form.

 

Perfekt træning, men den personlige træner

Forstil dig, at du havde en personlig træner hos dig 24 timer i døgnet, hver eneste dag når du vågnede, vi personen fortælle dig, hvad du lige netop i dag kunne gøre for at komme i bedre form. Din personlige træner ville måske fortælle dig, at istedet for at tage elevatoren, så kunne du tage trapperne, det kunne også være personen ville fortælle dig, at du kun manglede at gå 500 meter for at nå op på dit daglige mål. Der er en del personlige træner i danmark, men jeg tror det er de færeste af os, der har råd til at havde dem hos os 24 timer i døgnet.

 

Den elektroniske personlige træner

De sidste par år har vi set market blive oversvømmet med forskellige redskaber der kan hjælpe os med at tælle skridt, dem er der som sådan ikke noget i vejen med. Problemet er bare at de tæller og tæller og det er sådan set det, de hjælper os ikke med at opstille mål, de giver os ikke noget feedback og de intergerer ikke med andre. Der er en ny type elektronisk personlig træner der har skabt utrolige gode resultater for brugerne, navnet på denne personlig træner er “Fitbit Flex”.

 

Skab resultater med Fitbit Flex træningsarmbånd

Fitbit Flex har været fremme et godt stykke tid, og resultaterne taler for sig selv. Det der gøre denne personlige træner så unik, er at du har Fitbit Flex på som et armbånd 24 timer i døgnet.  Armbånd måler ikke kun dine skridt men også kalorier, hvor langt du har bevæget dig, hvor meget søvn du for i løbet af døgnets 24 timer. Armbåndet synkroniserer automatisk alle dine resultater med både din smartphone og din computer. På computeren kan du opstille dine træningsmål og hvad du ønsker der skal ske med din form og træning.  Når armbånd er blevet opdateret, vil det igen hjælpe dig i hverdagen, men at nå dine personlige mål. Et at de mål der kan opsættes, kan fx være at gå en tur på mere end 4 km på en dag. Her hjælper Fitbit Flex armbåndet ved hjælp af nogle indbygget lamper med at fortælle dig hvorlangt du er for at opnå dagens mål.

 

Hjælp fra venner kan være et godt “spark”

En af de ting der gøre Fitbit Flex armbåndet helt unikt er at det er muligt at opsætte en træningsgruppe. Det kan fx være noget familie eller en venne gruppe, hvor man kan følge hinanden og se hvor hver enkelt i gruppen ligge for at når de daglige og ugenlige personlige mål. Via en app på sin smartphone kan man således “real time” følge med i egne og vennernes mål både for dagen og for hverdan det ser ud total. De personer der klare sig bedste i træningsgruppen ligger på første pladsen, og så ellers derned af. Det er en fantastisk måde til at give det ekstra lille “spark” der skal til for lige at gå de sidste 500 meter på en dag, og dermed overhale vennerne og slutte på første pladsen den dag.

 

Billig pris for din personlige træner

Fitbit Flex armbåndet koster 899,- og kommer i en pakke hvor der er alt for at komme i gang. I pakken er der både oplader, software og en lille usb ting der sørger for at computeren automatisk opdateres med armbåndet når du kommer hjem.

Fitbit Flex armbånde forhandles blandt andet hos http://www.coolstuff.dk/Fitbit-Flex

 

Beurer AS 80 Aktivitetsmåler Sort

37.55%

Beurer AS 80 Aktivitetsmåler Sort

799 Kr.

499 Kr.

Beurer PM80 Pulsur

Beurer PM80 Pulsur

1849 Kr.

Beurer PM25 Pulsur

Beurer PM25 Pulsur

599 Kr.

Beurer AS 81 Aktivitetsmåler Pink

31.29%

Beurer AS 81 Aktivitetsmåler Pink

799 Kr.

549 Kr.

Garmin Vivosmart 3 Pulsur Sort (Small-Medium)

Garmin Vivosmart 3 Pulsur Sort (Small-Medium)

1299 Kr.

Beurer PM 62 Pulsur

25.02%

Beurer PM 62 Pulsur

1199 Kr.

899 Kr.

Beurer PM58 Pulsur

Beurer PM58 Pulsur

699 Kr.

Beurer PM62 Pulsur

Beurer PM62 Pulsur

1049 Kr.

Beurer PM70 Pulsur

Beurer PM70 Pulsur

1549 Kr.

Beurer PM 25 Pulsur

23.11%

Beurer PM 25 Pulsur

649 Kr.

499 Kr.

Beurer AS 81 Aktivitetsmåler Turkis

31.29%

Beurer AS 81 Aktivitetsmåler Turkis

799 Kr.

549 Kr.

Del artiklen med dine venner og veninder ;-)Læs også:


Tags: