Guide – Find frækt lingeri til kæresten

Nogle indlæg på mag.dk er sponsoreret!

Mænd er vilde med frækt lingeri og det er ikke altid at kæreste synes det er ligeså fedt. Derfor har vi lavet denne guide til dig som godt kunne tænke dig at købe frækt lingeri til kæresten men er usikker på hvordan man køber noget hun også kan lide og hvordan det passer.

Regel 1: Hvad er hendes smag – følg den
Fortrækker din kæreste sort lingeri med et elegant udtryk? Så er det nok ikke en god ide at købe et pink lingeri sæt da hun nok ikke vil føle sig tilpas i det. Derfor må du på lidt opdagelse i hendes klædeskab og finde ud af hvilken stil/farver hun er til. Det betyder selvfølgelig ikke at du er totalt fastlåst da du jo selvfølgelig vil prøve noget der er nyt og måske lidt mere kinky end normalt.. Men så må man jo tage det med små skridt.

Regel 2: Lingeri der passer til hendes krop
Der er nogle grundregler som man bør følge. Fx er der visse ting som virker bedre end andre. Fx hvis man er høj, stor eller lille.

Her er et par eksempler:

Hvis din kæreste ikke er helt slank men normal bygget kan det være en god ide at holde til sort eller mørke farver, som slanker – hvis det er det man er til.
Har din kæreste store bryster kan det være en god ide at det er en bh/top med støtte.
Hvis hun har mindre bryster eller generelt tynd er det en god ide at finde noget der giver lidt fylde da du nok helst vil have at hendes formet bliver fremhævet og ikke det modsatte
Husk altid den rigtige størrelse. For stramt kan se rigtig træls ud og for stort kan gøre at at det bliver lidt kasseformet og ikke særlig tiltalende.

Regel 3: Er hun med på lidt mere vildt undertøj?
Hvis i generelt er lidt eksperimenterende og åbne for at prøve nyt kan du godt prøve at kaste dig ud i fx lingeri i fx læder eller andet som kan give et andet udtryk. Det kan jo være hun er vild med det og hvis du finder noget som ikke er alt for vildt kan det måske være den perfekte mellemting mellem hvad du vil have og hun godt kan lide så i begge føler at det er super sexet. Efterfølgende kan i jo gå skridtet videre hvis det er en succes ☺

Jeg håber denne guide til frækt undertøj til kæresten har hjulpet dig godt på vej. Hvis du vil i gang med at kigge efter det helt rigtige lingeri til kæresten vil jeg anbefale dig at kigge forbi winkwink.dk hvor du kan finde et stort udvalg af frækt lingeri og sexlegetøj.

Blogindlæg skrevet af winkwink.dk

Del artiklen med dine venner og veninder ;-)Læs også: