Hvilken hårbørster passer perfekt til dit hår

Nogle indlæg på mag.dk er sponsoreret!

Der er stor forskel på hvilken type børste der er bedst til de forskellige hårtyper. Læs med og se om du er på rette vej.

Rundbørste

Super hårbørste til dig, der er korthåret. Ønsker du mere volume i dit hår, kan det anbefales at investere i en rundbørste. I samspil med en hårtørrer kan den være med til at skabe det perfekte finish.

Pladdebørste

Perfekt til mellemlangt eller langt hår. Håret bliver børste godt igennem, og krusninger udlignet, med blot få strøg takket være den store plade med mange rækker børster. Pladdebørsten også god til at fange nogle store logger i forbindelse med føntørring og glatning. Giver dig en luftig og volumøs styling.

Tunnel børste

Denne børste ligner på mange måder pladdebørsten – den er blot lidt smallere og halvrund, så den ligener rundbørsten. Perfekt til at skabe volume ved børstning og styling.

Oval børste

børsten de fleste kvinder kender. Ligesom pladde- og tunnelbørsterne, er den ovale børste fin til styling. Den fanger lidt mindre totter ad gange og er velegnet til krøllet hår.

Børste med vildsvinehår

Har du et fint eller normalt hår, samt en sart hovedbund, kan det være en god idé at købe en børste med vildsvinehår. Børsten er desuden også velegnet, hvis du har hairextensions.
Du kan efterhånden få børster i alle udformninger med vildsvinehår, så der er ingen undskyldning for at prøve det af.

Pas godt på din hårbørste

Hvis du gerne vil have at din hårbørste skal holde i lang tid, er det vigtigt at du passer godt på den. Tøm ofte børsten for hår og vask den 1-2 gange i måneden med hårshampoo for at fjerne støv, døde hudceller og andet snavs. Er hårbørsten udformet i træ, bør du undgå at komme for meget vand på den. Rens den i stedet med en neglebørste.