Hvor blev min sommertan af?!

Nogle indlæg på mag.dk er sponsoreret!

selvbrunerJeg har altid gået op i at passe godt på min krop, og ved derfor godt at solens stråler kan være farlige. Meeen… Jeg vil jo også gerne se godt ud nu hvor vinteren melder sin ankomst og de første invitationer til julefrokost begynder at tikke ind.

Solarie er efterhånde lige så forbudt som rygning pga. de mange skadelige konsekvenser – hudkræft, skoldning og tidlig ældning af huden. Derfor er jeg gået over til at bruge selvbruner om vinteren.

I starten var jeg skeptisk pga. de mange skrækhistorier om stribet hud og plettet tøj, men efter et par tips hist og her, har jeg faktisk fået god fod på det!

tan_in_a_can_chocolate_storKom godt i gang med

selvbruner

For at sikre et tilfredsstillende resultat, er det vigtigt at man generelt plejer sin hud godt – altså bruger ansigtscreme og fugtighedscreme hver dag. Det er nemlig en kendsgerning at, hvis ens hud er tør og slidt før anvendelse af selvbruner, så ser den også sådan ud bagefter. Derfor: masser af fugtighedscreme og en god tur med skrubcremen eller hamp-handsken. Skal der fjernes kropsbehåring, bør det gøres mindst et døgn inden påføring af selvbruner – igen for at undgå ujævnhederne. Selve påføringen kan være lidt af en videnskab indtil man har fået rutinen indøvet. Cremen skal generelt smøres på i store strøg i et fint lag. Man skal starte nedefra – altså ved fødderne, og arbejder sig op efter – husk også i mellem tær og fingre. Tit samler der sig lidt creme i bøjningerne – der kan man tørre over med en fugtet klud afslutningsvis.

body_fitness_storTag springet med selvbruner

Umiddelbart kan det virke lidt uoverskueligt, men man må jo lide for skønheden. Ét er helt sikkert – hellere lidt ekstra tid på lækker hudpleje end en tur i grillen! Der er mange produkter på markedet – start med en let sommerglød, der ikke farver så meget.

Jeg har haft gode resultater med selvbruner mærket SunSpa der giver samme resultat som en professionel airbrush. SunSpa Selvbruner  kan købes hos billigvoks.dk til meget billige priser og de har et stort udvalg.  Priserne start ved bare 80 Kr.

Del artiklen med dine venner og veninder ;-)Læs også:


Tags: , , , ,