Inspiration til efterårsaktiviteter og varm påklædning

Nogle indlæg på mag.dk er sponsoreret!

Læs med her for inspiration til hvad du kan få efteråret til at gå med samt idéer til lækker påklædning, både i den dyre ende af prisscalaen, men også på budget !

November måned er kommet og vi kan nu officielt skyde en hvid pind efter varme dage med udendørscaféer, strandture og festivaller og ikke mindst det lette lækre sommertøj og gladiator-sandalerne.

Men du behøver faktisk ikke at gå i hi i joggingbukser frem til næste forår- der er nemlig et hav af skønne aktiviteter, du kan hygge dig med gennem det kolde halvår.

Du kan vælge at sove søndag formiddag væk og drømme om silkestrande i Thailand, mens kæresten nørder med noget ubestemmeligt på computeren eller du kan vågne op til den kolde virkelighed og skabe en fed efterårsdag.

Hop i en varm strikkjole, tag kæresten under armen og find den nærmeste skøjtehal. Det er en klassisk romantisk aktivitet i vinterhalvåret og perfekt i og med, at I både får motion og har det sjovt sammen et par timer.

Skøjteløb er måske ikke en udendørsaktivitet, men hallen er i sagens natur kold og kræver lidt omtanke i forhold til valg af påklædning. Du skal dog ikke møde op i skidragten fra sidste tur til Norge, da du hurtigt får varmen af at stå på skøjter. En varm kjole med tykke strømpebukser kan gøre tricket.

Denne Stine Goya kjole har lange ærmer og hals, som vil varme dig samtidig med, du ikke illustrerer OL i langrend.

 

Stine Goya kjole Carla

Stine Goya kjole 1.400 kr.

 

Er pengene allerede brugt på julegaver, kan du få en billigere, men også enormt lækker kjole hos nelly.com til 429 kr.  Det, som begge kjoler har til fælles er, at selv om du mindre god til holde balancen på isen vil du illustrere skøjteprinsesse uanset.

Patch of Colour Dress

Strikkjole til skøjteprinsessen 429 kr.

 

Hvis ikke I er i et humør, der er oplagt til at være sporty, kan I også foretage jer noget mere stille, men stadig classy og her kommer museumsbesøg ind i billedet.

Mange forbinder museer med at være ekstremt kedelige og alene tanken om at besøge et sådant sted kan nærmest medføre akut trang til dyb søvn. Især for mænd. Prøv eventuelt at tage udgangspunkt i din kærestes interesser og søg et museum, der kan fange ham.

I kan for eksempel planlægge jeres besøg ved at researche på museer i nærheden og vælge dét, som I finder mest spændende. Efter et par timer med kulturelle input kan I spise frokost på en god café i nærheden. På flere museer er der også ofte en tilhørende café med spændende retter.

Jeg kan stærkt anbefale Louisiana, hvor der ofte er anderledes og atypisk kunst at finde, og så er det enormt hyggeligt.

Hop ud af kondisko og gamle jeans og føl dig classy-kulturel i en fin sort efterårskjole fra Bruuns Bazaar til 1.499 kr. sammen med fede flade støvler fra The Bear til 999,95 kr.

Begge brands har dette efterår mange stykker lækkert tøj, som jeg ville elske, at have hængende i mit klædeskab. Du kan se flere smukke kjoler på nettet, jeg fandt min her.

bruuns-bazaar-kjole-yamina

Bruuns Bazaar kjole til 1.499 kr.

shoe-the-bear-emmy_black-base

The Bear støvletter til 999.95 kr.

Er du på budget kan mange andre fantastiske kjoler også gøre det, for eksempel er jeg fan af denne strikkjole til 359 kr. hos nelly.com sammen med Bianco støvler til 549 kr.

onlJASMINA

Grå strik-drøm til 359 kr.

Bianco Boot

Bianco boots 549 kr.

 

Biografen er det oplagte bud på en indendørs aktivitet, men hvad med en tur i teatret?

VIP sæder, 3D-briller og den nyeste super-ultra-lyd teknologi får I måske ikke, men til gengæld en fortælling opført direkte og live lige foran jer. Og så er det også tilladt at se lidt vinter-fin ud i teatret.

Der findes rigtig mange teaterstykker, musicals, cabaretter og lignende, især op til jul. Det kan derfor, på samme linje med museer, være en rigtig god idé at overveje, hvilken genre I godt kunne tænke jer at opleve.

Baum und Pherdgarten kjole med print til 1.275 kr. er vildt smuk og vil klæde dine knaldrøde læber på en aften i teatret. Kombinér den med disse lakstøvletter fra The Bear til 750 kr.

Shoe The Bear

Lakstøvler til 750 kr. fra The Bear

 

Strikkjoler er både varme og en kontrast til de kedelige lange bukser i vinterperioden. Prøv denne grå strik fra B.Young til 399 kr. sammen med et råt-feminint støvle look til 599kr.

Manya Dress

Grå strik kjole 399 kr.

Warm Classic Boot

Vinterstøvler fra bianco til 599 kr

 

Der findes selvfølgelig mange andre bud på aktiviteter, som du og kæresten kan foretage jer sammen i vinterhalvåret. Dette indbefatter også udendørs ting, som en lang gå tur i skoven og se de flotte efterårsfarver, julemarkedet i Tivoli eller noget helt tredje.

På med ja-hatten, køb en coffee to-go og afsted ud i november.

God jagt !

Del artiklen med dine venner og veninder ;-)Læs også:


Tags: