Julefrokost-tøjkrise? 5 bud på kjoler til sæsonens fester

Nogle indlæg på mag.dk er sponsoreret!

Sommeren er forbi og de små fine kjoler er pakket væk for i år.

Som kjole-elsker er der dog ingen grund til panik. Julefrokosterne er på vej og dermed også chancen for at give den gas med kjoler i den lidt mere festlige og kulørte genre.

Et glimrende sted at tyvstarte er på Nelly.com, som har et enormt udvalg af lækre kjoler for enhver smag og skulle du have problemer med at vælge blandt de mange muligheder, får du her inspiration til fem forskellige outfits.

Her kan det så også nævnes, at ved køb for mere end 199 kr. er fragt gratis hos nelly.com og leveringstid er mellem 2-4 dage.

For at de fleste kan være med,  har vi taget udgangspunkt i kjoler til max 400 kr. Det vi elsker ved nelly.com er det brede udvalg af tøj til næsten ingen penge og sitet har ved utallige lejligheder tidligere reddet os fra tøjkriser.

Læs videre for fem idéer til et blændende december-look.

En sort paillet drøm

265604-0014_1

Der er virkelig mange utroligt glamourøse sorte kjoler hos nelly.com, og med nelly-priser går det an at bestille flere kjoler! For eksempel er der et hav af valgmuligheder, hvis du er til blonder, off-shoulder dresses, cut outs og delvist transparente kjoler. Blonder har været in i snart en evighed, men vi er stadig vilde med det dels romantiske dels sexede, som blonderne signalerer.

Anyway, ud over de mange blonde kjoler er vi ret forelskede i denne sorte paillet kjole. Hvis du allerede har besluttet dig for at din kjole skal være sort og kropsnær, så tag et kig i webshoppen.

Starlike, festlig og med et touch af playfulness over sig: nelly.com

349kr. Flere farver.

90’er kjole i opdateret koral version

714976-0133_1

Mens vi gennemgik det røde udvalg, faldt vi over denne lidt 90’er-ish fine kjole i koral.

Netop koral har de senere år været utroligt populært og du føler dig seriøst også som en stjerne i den sarte, romantiske og sensuelle farve. Ud over farven, elsker vi at det er en off-shoulder dress: Det giver den et pift af prinsesse slash BH90210.

Vi er helt på linje med, at koral for mange ikke er det oplagte farvevalg til en julefrokost, men hvem har vedtaget, at farvetemaet skal være sort/rød? Bottom line, koral er fantastisk!

Se mere her: nelly.com

Netop nu kun 124kr. Fås også i nude.

”Den lille røde”… feminin blondekjole med dyb udskæring

265603-1590_1

Det er en klassiker, at julefrokosten netop er anledningen til at skrue sig ned i en rød kjole, hvilket af mange anses for at være for kliché-agtigt. Vi synes, at rød er en skøn farve og burde vælges langt oftere end tilfældet er, og hvorfor ikke på alle tidspunkter af året?

Blandt de røde kjoler på nelly.com er vores valg faldet på denne feminine blonde sag med dyb ryg- og brystudskæring. Den matte jævne nederdel skaber kontrast og kølighed til den ellers romantiske og sexede top.

Tør du give dig i kast med rød kjole, kan du finde den her: nelly.com

299 kr. Rød eller mørkeblå.

Alternativet: Maxi-dress i blå/ leopard

118461-0092_1

Denne kjole er langt fra noget der minder om jul, hjerter og fest, men den er så utrolig smuk og let, at vi var nødt til at tage den med på listen.

Stoffet består af chiffon og med et leopardprint i blå toner. Udskæringen er dyb foran og kjolen er delvist åben på ryggen. Der er ingen tvivl om, at denne maxi-dress er tiltænkt brug om sommeren, men vi synes ikke det gør noget at bringe lidt italiensk atmosfære ind i en ellers kold tid.

Med denne kjole, som er et atypisk og modigt valg, er du sikker på, at skille dig ud fra mængden, og selv om du fravælger den til julefrokost brug, så bør du eje den alligevel: nelly.com

Netop nu kun 151 kr.

Perfekt sort/ guld kjole

265598-6097_3

Den sidste kjole vi vil fremhæve kan komme i spil til såvel jul som nytår.

Overdelen består af en let sort og transparent skjortebluse med lange cuttede ærmer. Underdelen er besat med pailletter i et guld og sølv mønster, som leder tankerne i retningen af glimmer, konfetti og festligheder. At kun underdelen er prydet med pailletter gør, at looket fremstår noget lettere end paillet kjoler ellers almindeligvis gør, og skjorteblusen giver et klassisk skær og fremhæver helheden.

En fantastisk flot og festlig kjole til flere anledninger: nelly.com

349 kr.

Husk, at du hos nelly.com også kan shoppe billige pumps og stilletter til dine festkjoler og i øvrigt kan få en masse inspiration under toplisten og nyheder.

Del artiklen med dine venner og veninder ;-)Læs også: