Julegaven til manden der har alt

Nogle indlæg på mag.dk er sponsoreret!

Så er julen på vej, og de yngste har helt sikkert sat kryds i samtlige sider, i hver legetøjsreklame bog. Men, sådan er det jo uheldigvis ikke for alle. Det kan faktisk være utroligt svært, at finde ud af, hvad man skulle ønske sig, når man når en vis alder – og det er vel også helt forståeligt? Typisk er det et udtryk for, at man er gået en smule i stå med hensyn til sine interesser. Man har opnået det man vil, og føler ikke længere man kan blive overrasket, eller også er man egentlig bare veltilpas i den situation, man befinder sig i. Det er en smuk sindstilstand egentlig, men ligesom man ikke troede, at de tidligere behov man havde, var relevante, udvikles der konstant ny teknologi, nye hobbier, og deraf nye behov.

Faktisk siger studier dog at danskerne er i toppen som elektroniske forbrugere, det skal forstås således, at selve brugen af elektronik, ikke længere skræmmer os. Juridisk er vi godt dækket ind, og Danmark har en fantastisk infrastruktur, hvilket gør at vi som forbrugere, er meget handlende i udlandet og generelt meget nysgerrige omkring nye tendenser. Læs denne artikel, hvis du er i tvivl om, hvad herren i huset skal have i gave.

Fitbit-FlexFitbit Flex

Selvmåling er en af de helt store nye teknologiske trends, vi går op i, i øjeblikket. Det handler kort sagt om, at måle sig selv igennem en hel dag, og bruge den data man har indsamlet, til at sige noget om, hvor god dagen har været for en, men også om man har nået de mål man har sat sig for. Dette kunne for eksempel være en måling af skridt igennem dagen, kropstemperatur, antal kalorier forbrændt, gået distance og så videre – der er en masse muligheder her, og dette armbånd hjælper dig med at komme i gang med selvmåling. Fitbit er en god gave til manden der har alt, og kan findes til 749 kr. læs mere om  Fitbit Flex og køb den online

Snug_RugSnug Rug

Denne gave vil få mænd sikkert ikke finde sig tilfredse med, i det øjeblik de pakker den op. Men ligesom de bedste gaver, vokser den på en. Dette er et tæppe – et stort, varmt, lækkert tæppe til de kolde vinteraftener – men, der er en lille ekstra feature. Dette tæppe kommer nemlig med indsyede ærmer, så man behøver ikke ligge med tæppet. Man kan faktisk bruge det i siddende og stående position som en stor og varm poncho, mens man læser i en bog med en kop kaffe – eller man spiller playstation, hvis det var det, man var til! Til bare 259kr er der skruet helt op for hyggen, køb Snug rug her.

Stirr-Automatisk-sovsepiskerStirr

Stirr er en temmelig sjov gave, til manden som ikke kan finde ud af at lave sovs. Det der oftest sker i køkkenet er, man har godt styr på sovsen, men så skal man til at snitte salat, eller bøfferne skal vendes – og så glemmer man sovsen. Så bliver den brændt på, og det smager faktisk heller ikke særlig godt. Med stirr outsourcer du denne del af opgaven, til en elektronisk dims, som har forskellige regulerbare hastigheder. Så mens du vender bøffer eller snitter salat, så klarer stirr sovsen. Smart! Til manden der elsker at lave god med, køb Stirr online.

MagnogripMagnogrip

Magnogrip er til gør-det-selv manden, og den er ekstremt praktisk. Står du og bakser med mange skruer mens du arbejder? Så kender alle frygten af at miste en skrue, især nogle af de små kan være meget svære at finde igen. Med magnogrip, har du altid skruerne lige ved hånden. Tag armbåndet på, og glem alt om skruerne – den magnetiske overflade, sørger for at de aldrig forlader din nærhed. Magnogrip er den perfekte julegave til manden der elsker gør det selv arbejde. Køb Magnogrip online.

Jedi-BadekabeJedi Badekåbe

Denne er til den søde nørd! Med en Jedi Badekåbe har du ingen undskyldning for at dryppe vand over hele huset, efter du har været i bad, eller er på vej i bad. Med Jedi Badekåben kan du være din helt egen jedi, og samtidig nyde godt af det varme og komfortable stof, som omgiver dig. Et must-have for alle star wars elskere. Jedi Badekåben er perfekt til den afslappende morgen og elskers af mænd og hele kloden, køb Jedi Morgenkøben online

Withings-WiFi-badevagtWithings WS-50 WiFi Badevægt

Så er vi tilbage til selvmåling, denne badevægt er godfatheren af alt der hedder selvmåling, og nu skal du høre, hvorfor. Denne badevægt kan måle din hvilepuls, luftkvaliteten i dit hjem, din kropsvægt, din fedtprocent – og hvis det ikke var nok, så bliver alt også synkroniseret med en app på din smartphone, så du har alt din data lige ved hånden altid. Et must for alle selvmålings nørder, eller nybegyndere som vil ind i denne nye tendens. Køb Withings WS-50 WiFi Badevægten.

WiFi-Vejrstation-fra-NetAtmoWiFi Vejrstation fra Netatmo

Dette er et alternativt måleredskab, hvor du simpelthen kan følge med i vejret. Dimsen består af to ting, en udendørs sensor som holder styr på luftfugtighed, temperatur, og en indendørssensor som måler CO2 niveau i luften, lufttryk og lydniveau. Alle data overføres til din smartphone eller computer, synkroniseret med denne dims. Skide smart! Er manden vild med vejret? så er NatAtmo den helt rigtige gave ide.

Sansaire-Sous-Vide-MaskineSansaire Sous Vide-Maskine

Dette er noget af det mest futuriske verden længe har set falde i alle-mands eje (principielt). Dette er en maskine, som laver mad sous vide. Sous vide betyder på fransk, under vakuum. Er man ikke bekendt med denne måde at lave mad på, så kommer der her en lille beskrivelse. Ideen er ret enkel, kød vakuum pakkes, og tilberedes med langsomt, i denne maskine. Når det er vakuum pakket kan de gode safter og aromaer ikke slippe ud og forsvinde, som ved almindelige stegning, på den måde får man et stykke kød som er fuldstændig ensartet hele vejen igennem, og smager lækkert i, hver bid. Dette skal prøves, og med sous vide maskinen er det meget enkelt at blive gourmet kok over night. Køb Sansaire Sous Vide-Maskine online.

Hubsan-X4-Mini-QuadcopterHubsan X4 Quadcopter

En quadcopter, eller en drone, denne USB opladelige quadcopter er meget enkel at styre, fordi den har fire propeller. Det kræver selvfølgelig lidt tilvending, men i bund og grund er den meget enkel at manøvrere med. Ligeledes er den sjov at drille sin hustru eller børn med indendørs, men den er også velegnet til udendørs brug, på grund af dens størrelse. Til under 400 kroner er denne gave en rigtig smart indgang, til det at prøve at flyve med quadcoptere – denne lækkerbisken er udstyret med skarpe LED lys, som gør at man kan se den flyve om natten også. Perfekt legetøj til manden der har alt. Køb den online.

Vooni_internetradioVOONI Internetradio VIR810

Denne radio er det sidste nye skrig indenfor radioteknologi. Den blander evnerne fra den velkendte DAB radio, med det at være en internetradio. Det vil sige, lige pludselig kan du lytte til internationale kanaler (og helt op til 16.000 af dem faktisk) fra komforten af dit eget hjem. Så er der en lille radionørd gemt i dig, så er denne enhed simpelthen uundværlig. Radioen betjenes let med fjernebetjening, og har ingen behov for irriterende antenner, som bare forringer signalet til en infernalsk skrattende lyd. Internatradioen klarer ærterne selv, så man skal ikke gøre noget specielt, for at få den til at virke. På nuværende er der omkring 17.000 stationer at lytte til, og op til 11.000 podcasts der bare venter. En fed gave, ikke bare til manden der har alt, men til helt familien. Køb denne vooni internet radio her.

iGrill-Mini-StegetermometerIGrill Mini Stegetermometer

Dette stegetermometer er til manden som gerne vil have en perfekt og velstegt bøf, som også er ejer af en smartphone. Dette stegetermometer er nemlig beregnet til, at kommunikere med en smartphone, hvor man så igennem en applikation kan få data omkring kødets stegning, mens man er i gang. Dette er især meget velegnet til store stege, men kan også godt bruges til mindre bøffer, om så skulle være. Med dette stegetermometer kan du trygt overlade alt det triste med madlavningen – det at stå og vente på at kødet bliver klar – og lave noget andet imens. Med dette smarte stegetermometer er du sikker på, at du altid får kødet, som du gerne vil have det, da du kan følge udviklingen fra din lænestol og smartphone. Mange mænd elsker at lave mad, og ikke mindst gadgets, dette stegetermometer er en alletiders julegave ide til manden der har alt. Køb stegetermometeret her.

ChokoladefontaeneChokoladefontæne

En chokoladefontæne er noget af det mest festlige og lækre, og pepper absolut en dessert op. Ideen er ret enkel, put chokolade ind i fontænen, det varmes så op, og føres op igennem en cylinder. Her pumpes det da ud og løber lækkert og varmt ud over fontænen. Når man så skal have desserten, er frugt et typisk godt valg, og man putter bare helt enkelt frugten ind i chokoladestrømmen. Men man kan også bruge andet en frugt, for så vidt. Det er op til en selv, at bestemme, men alt er dybest set velegnet sammen med chokolade. Dette er en lækker måde at servere dessert på, og vil uden tvivl sætte smil på gæsterne eller hustruen. Dette er ikke bare julegaven til manden der har alt, dette er lige så meget en samlingspunkt for hele familien. Køb denne chokoladefontæne online.

4D-Bypuslespil4D Bypuslespil

Så er der et pusleslip til os voksne, som ikke gider sidde nørkle med små brikker, i 3D. Dette er et top moderne puslespil, som lader dig samle en by, hvor brikkerne har den ekstra dimension, at de kommer ’ud’. Det er ikke bare brikker som er flade man samler, nej det er såmænd brikker som man kender det i en meget detaljeret lego-agtig forstand. Disse 4D puslespil kommer i en lang række forskellige varianter, fra New York til Hong Kong men såmænd også London og Paris eller Berlin. Få stillet din skabertrang med dette puslespil. Mænd elsker at fordybe sig i puslespil, og med dette 4D Bypuslespil vil det blive en helt nu oplevelse, køb 4D puslespillet her.

TojfolderenTøjfolderen

Så er der ikke længer en gyldig undskyldning for, at klædeskabet ligner noget, der var løgn. Lige meget om man er flyttet hjem for første gang, eller man har boet sammen med en anden længe, så har mænd svært ved at lægge deres tøj sammen ordentligt og nydeligt, så det dels ikke fylder ukristeligt meget, men ligeledes også ser pænt ud og præsenterer sig ordentligt. Denne tøjfolder er uhyre smart, og designet til let og elegant at kunne folde beklædningsgenstande sammen, lige fra skjorter, til t-shirts og bukser. Denne tøjfolder er helt genial, og manden vil elske at få den i julegave. Køb tøjfolderen  online

Sushi-BazookaSushi Bazooka

Med sushi bazookaen kan selv den mest inkompetente kok, bliver prisvindende sushikok. Med denne smarte konstruktion, er det at lave sushi pludselig ret enkelt. Du putter ris ind i røret, tilsætter det fyld du gerne vil have, og så klemmer du i bunden som var det en tube tandpasta. Det hele klemmes da smart sammen, og du får en lang pølse med godterne i, som du så kan skære op i mundrette sushibidder. Sushi er bådet ekstremt sund og meget velsmagende, så har du ikke tiltro til færdiglavet sushi som solgt i forskellige butikker, kan du lave dit eget, og være sikker på at kvaliteten er i tip-top stand fra dit eget køkken af. Køb sushi bazookaen her.

Vooni CityRocker Sort

Vooni CityRocker Sort

1295 Kr.

Fitbit Charge HR Sort XL

Fitbit Charge HR Sort XL

1099 Kr.

Morpher Sammenfoldelig Cykelhjelm Hvid

Morpher Sammenfoldelig Cykelhjelm Hvid

1099 Kr.

3Doodler Pro

3Doodler Pro

1879 Kr.

Badebalje til Voksne Pink

Badebalje til Voksne Pink

1240 Kr.

Glowstone Smartkrus

Glowstone Smartkrus

1099 Kr.

YOYOPower GSM-styret Stikkontakt Hovedenhed

YOYOPower GSM-styret Stikkontakt Hovedenhed

1119 Kr.

Instrumments 01 Smart Måleværktøj

Instrumments 01 Smart Måleværktøj

1199 Kr.

Polestang

Polestang

1099 Kr.

Zhiyun Smooth-Q Stabilisator Til Smartphone

Zhiyun Smooth-Q Stabilisator Til Smartphone

899 Kr.

Lifepack Rygsæk Stealth Black

Lifepack Rygsæk Stealth Black

1495 Kr.

Kodak MiniShot Digitalt Instantkamera Sort

Kodak MiniShot Digitalt Instantkamera Sort

969 Kr.

Badebalje til Voksne Hvid

Badebalje til Voksne Hvid

1240 Kr.

Amorelie Make More Love Box til Par

Amorelie Make More Love Box til Par

709 Kr.

Frameo Digital Fotoramme Hvid 10

Frameo Digital Fotoramme Hvid 10″

869 Kr.

Amorelie Erotisk Julekalender

Amorelie Erotisk Julekalender

1199 Kr.

Badebalje til Voksne Orange

Badebalje til Voksne Orange

1240 Kr.

Lume Cube

Lume Cube

759 Kr.

App-styret Sultkontrol

App-styret Sultkontrol

779 Kr.

Morpher Sammenfoldelig Cykelhjelm Sort

Morpher Sammenfoldelig Cykelhjelm Sort

1099 Kr.

Zepp Fodbold-sensor

Zepp Fodbold-sensor

1119 Kr.

Kodak MiniShot Digitalt Instantkamera Hvid

Kodak MiniShot Digitalt Instantkamera Hvid

969 Kr.

Copernisis

Copernisis

1295 Kr.

Vooni CityRocker Hvid

Vooni CityRocker Hvid

1295 Kr.

Prynt Pocket Fotoprinter til iPhone - Cool Grey

Prynt Pocket Fotoprinter til iPhone – Cool Grey

1239 Kr.

Cacoon hængekøje Blå

Cacoon hængekøje Blå

2229 Kr.

Badebalje til Voksne Sort

Badebalje til Voksne Sort

1240 Kr.

iFetch Too Apportkanon

iFetch Too Apportkanon

839 Kr.

Sneende Juletræ

Sneende Juletræ

726 Kr.

Biolite Campstove 2

Biolite Campstove 2

1249 Kr.

Cork Globe Stor

Cork Globe Stor

949 Kr.

Badebalje til Voksne Blå

Badebalje til Voksne Blå

1240 Kr.

Cacoon hængekøje Orange

Cacoon hængekøje Orange

2229 Kr.

Vooni Boombox Sort

Vooni Boombox Sort

1949 Kr.

CGear Sand-Free Mat Large

CGear Sand-Free Mat Large

929 Kr.

Sega Toys Homestar Original Sort

Sega Toys Homestar Original Sort

999 Kr.

Se flere produkter på de næste par sider.
Sidst opdateret tirsdag d. 8. Januar 2019.