Kampsport – Motion, velvære og godt selvforsvar

Nogle indlæg på mag.dk er sponsoreret!

Er du træt af Zumpa og andre middelmådigt træningsformer, der ikke rigtig motiverer og fanger din interesse fuldstændig. Er du nået til et punkt, hvor du vil se synlige resultater på egen krop og opleve, hvordan dit kondital springer i vejret. Så er kampsport den perfekte træningsform for dig.

KampsportDu vil hurtigt opleve, hvordan din udholdenhed bliver bedre. Du kommer ud med diverse aggressioner samtidig med, at du kommer til at møde nye mennesker. Kampsport er desuden et fornuftigt valg, hvis du er kvinde og lever alene i en af storbyerne eller rejser alene.

Det er ikke blot god motion, men du lærer samtidig også, hvordan du kan forsvare dig selv imod farer i nattelivet, tyveknægte etc. Der findes flere forskellige typer kampsport du kan gå til. De mest populære er blandt andet Jiu-Jitsu, taekwondo, karate, boksning og fitness boksning. De vil alle få dig i dit livs form, derfor er spørgsmålet blot, hvilken en af dem du skal gå til.

Kampsport er andet end kamp – Bliv slank og få god motion med kampsport.

Det bedste du kan gøre er at prøve nogle forskellige hold af og derved finde ud af, hvilke der fanger dig bedst og du bedst kan lide. Uafhængigt af den du ender med at vælge, vil du opleve, hvordan du under træningen glemmer alt andet end at slå sandsækken eller sparke højere end din sidemand. Træningen kan fungere som en slags meditation og afkobling fra hele din hverdag. Du glemmer alt om regninger, børn og møder. Man skal nemlig være til stede og holde koncentrationen som kampsport udøver.

Hvis det viser sig, at kampsport lige er sagen for dig, kan du gå ind på mmashop.dk. MMA SHOP sælger alt det MMA udstyr, du har brug for som blandt andet; handsker, shorts, vægte og beslyttelsesudstyr. Det er alt sammen både til mænd og kvinder, uafhængigt af, hvilken type kampsport der udøves.

Del artiklen med dine venner og veninder ;-)Læs også: