Krøllejern bedst i test

Nogle indlæg på mag.dk er sponsoreret!

Mag.dk har været igang med at teste krøllejern – et fantastisk smart stylingredskab, der måske er lidt overset, efterhånden som glatning af høret bliver mere og mere populært. Men hvad skal man vælge, hvis man nu gerne vil investere i sådan en tingest?

Vi har testet krøllejern fra to forskellige mærker: HH Simonsen og Diva.

HH Simonsen er generelt kendt for at fremstille apparater af god kvalitet, der er en professionel frisør eller stylist værdig.
Diva er ligeledes en kendt producent inden for frisør- og stylingverden. Dog knap så dyr som HH Simonsen.

HH Simonsen Rod I krøllejern

hhsimonsen_krollejern_sylen_i_storHH Simonsen Rod I krøllejern er fremstillet i aluminium. Håndtaget er ergonomisk udformet og belagt med gummi. Det sikrer et godt greb – også selvom du skulle have lidt hårvoks eller andet på fingrene. Selve krøllejernet er belagt med keramisk teflon, der er glat og slidstærkt. Det hænger ikke fast i håret selvom du har kommet hårlak eller andre stylingprodukter i det. Tørres let af med en fugtig klud efter brug.
Ledningen er 3 meter lang. Den er ekstra forstærket i skaftet, og desuden fæstnet med et rotationsled, så den følger dine bevægelser.

HH Simonsen Rod I er smalt i toppen og lidt bredere nede ved håndtaget. På denne måde kan der fremstilles fine spiralformede krøller enten med store eller små krøller i toppen håret alt efter, hvordan du vender krøllejernet, når håret vikles omkring det. Krøllejernet kan også bruges til kortere hår.
Krøllejernet tager 90 sek. om at varme op, og bliver kun 150 grader varmt – en fin temperatur til at lave lige, hvad du vil uden at brænde dit hår.

Vejledende pris 899,- Er i øjeblikket på tilbud til 499,- se mere her

Diva Hot Wand

diva_hot_wand_storKrøllejernet er belagt med titanium og smallere i toppen, således at det kan lave fine spiralkrøller. Det kan således lave krøller, der måler mellem 13-25 mm i diameter.
Opvarmningstiden tager kun 30 sek. Jernet kan blive mellem 140 og 200 grader varmt fordelt på hele 25 niveauer. Dette er praktisk i forhold til hvilken tykkelse håret har.
Ledningen er 3 meter lang og med fleksibelt drejeled i skaftet.

Vejledende pris 500,- Er spottet til 350,- se tilbudet på denne side

HH Simonsen krøllejern, Ø19 – krøllejern til små krøller

krøllejern_ø25_storDette krøllejern er belagt med keramisk teflon, glider let gennem håret. Håndtaget er gummibelagt og ligger godt i hånden. Selve krøllejernet har samme størrelse hele vejen ned, således at alle krøllerne bliver ens i størrelse – 19 mm i diameter, hvilket skaber nogle flotte og frække små krøller.
Temperaturen kan justeres på tre niveauer – 120, 180 og 200 grader.

Vejledende pris 699,- Fundet til 499,- se mere

HH Simonsen krøllejern Ø25 – krøllejern til store krøller

krøllejern_ø19_storDer er faktisk ingen forskel på dette krøllejern og det ovenstående krøllejern. Den eneste forskel der er, er at størrelsen er på krøllerne er større – 25 mm i diameter – hvilket skaber nogle bløde og fyldige krøller der falder smukt om ansigtet.
Ligesom ovenstående model kan temperaturen også justeres i tre niveauer – 120, 180 og 200 grader.

Vejledende pris 699,- Er pt. nedsat til 499,- se mere

Del artiklen med dine venner og veninder ;-)Læs også:


Tags: