Leggings Forår – Sommer 2013

Nogle indlæg på mag.dk er sponsoreret!

Leggings er forsat lige så populære som som de har været de sidste par år. Mange af de store modehus og dansk tøjbutikker fortsætter med at have leggings i deres kollektioner.

 

Trend 2013
Sort – Sort hitter altid, og det forsætter ind i 2013, derudover er der kommet flere med print, mønster samt grafik af forskellig art.

 

Leggings Trend 2013

En af grundene til at leggings er blevet så populære og forsat er det, at de passer til stort set alt, det er rare at have på, og de holder dine ben varmen. Nogle af de leggings der er på market, er designet til at ligne bukser og jeans, mens andre kommer i ensartet farver, og mønster. Priserne er absolut også et plus, de fleste af de modeller vi har spottet, ligger mellem 100 og 300 kroner.

Se alle de fede 2013 Leggings modeller

Leggings – En super flot model, der er holdt i de mørke og lyse farver, med flotte blomster, der snor sig imellem hinnanden. De er lavet i stretch så pasformen er optimal.

Se alle de fede modeller her

 

Super fede Leggings i lækre farverne gul, rød, sort og grå – Selv med signalfarver som rød, så passer denne model til de fleste outfits.

Se modellen her

Hvad er leggings?
Leggings er ikke bukser, og heller ikke strømpebukser, men mest af alt så minder de mest om strømpebukser, men de er tykkere i stoffet, og er ikke halv så transparente som strømpebukser mest er.

 

Dit personlige præg

Du kan vælge at kombinerer leggings med et utal at muligheder, det kan fx være et lille mini skirt, en lang sweater, en kjole, nederdel, en skjorte, cardigans, og leggings ser også godt ud med en blazere.

Del artiklen med dine venner og veninder ;-)Læs også:


Tags: ,