Moderigtige solbriller på budget

Nogle indlæg på mag.dk er sponsoreret!

Køb lækre solbriller til lave priser

Samtidig beskytter du dine øjne mod UV-stråler – og det er uanset om solbrillens pris er høj eller budgetvenlig.

Du behøver ikke at bruge en formue på en dyr luksussolbrille. Du kan sagtens finde den helt rigtige solbrille til budgetpris i moderigtige tøjkæder, eller du kan gøre et godt køb på nettet. Men én ting er sikkert: du ser smartere ud med en solbrille end uden!

Vælg den rigtige solbrille

Fremhæv dit moderigtige tøj og gør din udstråling komplet. Overvej hvilken slags solbrille du skal have dig. Skal din solbrille:

• Være prangende og dominere dit look, så du ser cool ud
• Være klassisk pæn og enkel
• Fungere rent praktisk ved at beskytte dig mod UV-stråler.
• Bæres, mens du køre bil (så skal stængerne ikke være for høje i siderne)
• Sidde til pynt oppe i håret
• Fremhæve/komplementere din teint, hovedfacon og tøjfarver.

Uanset om du vælger en cool solbrille eller en klassisk mere almindelig solbrille, vil dit look få et moderigtigt pift – og du kan jo bruge solbriller både i sommerens varme sol og i den skarpe vintersol på skiferien.

Overvej om du skal forkæle dig selv med flere par solbriller til brug ved forskellige lejligheder. Du har råd til at købe flere forskellige slags solbriller, når du vælger solbriller til budgetpriser!

 

Solbrille nr. 1

SolbrillePieces solbriller – Set til 129 Kr.

Køb solbrillerne her

Disse brune solbriller skaber et let og elegant sommerlook, det brune glas er med til at gøre de grå dage lidt mere sommerrigtige.

Denne flotte og klassiske model, passer til et hvert outfit, denne model kan også være super sød bare at have i håret som en ekstra detalje.