Moola – en anden verden

Nogle indlæg på mag.dk er sponsoreret!

moolaVelkommen til det eksotiske, det kærlige, det introspektive – det alternative. Moola er din genvej til det sanselige og spirituelle. Det er en hjemmeside, hvor du kan få en blid indgang til en verden, du måske ikke er klar over findes, eller måske er du bare interesseret i et få et spirituelt input. Der skrives jævnligt artikler af spirituelle vejledere på Moola, som hjælper dig med at øge din egen selvforståelse, og finde dit eget livsformål. Der er meget mere mellem himmel og jord, og Moola hjælper dig med at forstå dig selv og den verden du lever i.

Behandlere

Savner du spirituelle behandlere til en opgave, men du ved egentlig ikke, hvor du skal lede? Så har Moola hjælp at hente. De har kategoriseret spirituelle behandlere, så du let og enkelt kan søge kontakt til de som kan hjælpe dig. Du kan finde behandlere indenfor stort set alle områder, lige fra indre behandling, til allergi. Fra Feng Shui til Klarføling, og fra Afdødekontakt til tantra eller tarot. Findes de, så findes de også hos Moola. Se hele oversigten over alternative behandlingsformer.

moola-events

Eventkalender

Med Moola’s eventkalender, kan du danne dig et overblik over de begivenheder, som sker nær dig, eller i landet lige nu. De publiceres i god tid, så bor man langt fra begivenheden, kan man lave sine rejseplaner i ro og mag i rigelig tid før begivenheden. I skrivende stund afholder Carolina Linn et livsformål event, hvor du kan få hjælp til din egen selvforståelse, samt bruge din ny-erhvervede visdom fremtidigt i din tilværelse på jorden. Det er et kendt fænomen i udlandet at holde et åbent sind og rejse ind i sig selv, såvel som at rejse til forskellige møder og konferencer af denne slags. Derfor falder Moola på et tørt sted i Danmark, hvor vores konservative og distancerede holdninger til det alternative univers, har afholdt mange for at søge den ultimative lykke.

Se mere på moola.dk

Del artiklen med dine venner og veninder ;-)Læs også: