Nivea #BringItOn

Nogle indlæg på mag.dk er sponsoreret!

Det er vigtigt, at leve livet mens du har det – du får jo trods alt kun en chance. Det vil Nivea gerne sætte fokus på denne sommer.

Velvære er selvværd

Hvad er velvære? Det er svært at definere velvære 100%, da det er en individuel følelse, men de fleste mennesker ville nok mene at det handler om, at have det godt med sig selv og sin krop. At have en sund fornemmelse i maven og en god appetit, samt massere af energi og socialt overskud til at klare hverdagen. Kort sagt at være i balance med sig selv.

Hvad booster dit selvværd?

Hvad gør du for at føle dig mere veltilpas? Ligemeget, om det er at tage på stranden med veninderne, løbe en lang tur, meditere eller at danse rundt, mens din yndlingsmusik spiller for fulde gardiner på anlægget.

Del og vind!

Denne sommer fejrer Nivea med alle kvinder verden over, der ynder at lave noget ekstra godt for dem selv og andre. So BringItOn girls! Upload et billede på Instagram og fortæl om dit BringItOn-øjeblik. Følg Nivea på de sociale medier. NIVEA BRINGITON. Hold godt øje med nye og velkendte produkter fra Nivea, som kan være med til at gøre dit selvværd og dit BringItOn-eventyr endnu bedre.

Hav en dejlig sommer!

Del artiklen med dine venner og veninder ;-)Læs også:


Tags: ,