Om MAG.DK

Mag.dk – mode, skønhed & shopping

Dit online modemagasin

Online skønheds- og modemagasin mest for kvinder. Følg tidens trends. Lad dig inspirere og oplyse. Læs vores spændende, underholdende og informative artikler om alt lige fra mode og online shopping til skønhed, sundhed, sex og samliv. Mag.dk skriver til pigen der elsker sko, tasker, tøj, mode, trends og designs vi skriver om det der er oppe i tiden, vi kigger på farver og stil, hvad der er trendy og lækrest inden for moden lige nu. Er du til lækkert, luksuriøst eller bare cool og casual. Om du er på udkig efter noget til hverdag, fest, det mere eksklusive – Så er mag.dk det rette sted.

Mode

Mode og design udgør en stor del af vores hverdag – bevidst eller ubevidst. Her kan du følge med i det sidste nye inden for tøj, sko, tasker, smykker og make-up. Desuden vil der også være artikler fra div. beauty og fashion awards. Vi fortæller dig om, hvor du kan finde de bedste varer til de billigste online priser.

Skønhed

Lær om at fremhæve din naturlige skønhed med lækre skønhedsprodukter. Læs vores artikler om parfumer, smykker og andre modeartikler, og føl dig skøn på en helt ny måde.

Sundhed

Sundhed og velvære kommer indefra, og du kan selv gøre meget for at styrke af det. Her kan du bliver klogere på dét at pleje kroppen. Læs om fitness, skønhed og velvære. Du kan også lære om, hvordan du fx undgår allergi i din hverdag. Husk at et sundt liv er et godt liv.

Anmeldelser

Går du også og tripper for at købe en ny ansigtscreme eller noget andet lækker til dig selv. Måske kan du finde inspiration i nogle af vores anmeldelser. Der findes både personlige og optiske beskrivelser af alverdens ting og sager. Desuden tester vi også forskellige produkter.

Sex og kærlighed

Sex og samliv er noget vi alle kender til, men hvis det ikke fungerer er vi ofte på bar bund. Hos os kan du evt. blive klogere på det med kærligheden – og samtidig få lidt inspiration med til soveværelset.

Gæste Blogger

Har du lyst, kan du også blive gæste blogger. Hos mag.dk har du muligheden for at blive gæste blogger. Send en mail til info@mag.dk for mere information.

– Velkommen til!