Pak til sommerferien

Nogle indlæg på mag.dk er sponsoreret!

Er du en af de mange rejseglade danskere, der elsker at få luft under vingerne i ny og næ? Måske ynder du at rejse let. Her kan du finde produkter, der efterkommer alle regler for håndbagage.

hollyday-2014Beholdere med væske, der medbringes i håndbagage, må maksimalt rumme 100 ml pr. stk., og skal kunne lukkes tæt. Desuden skal de pakkes i gennemsigtige poser, der højest kan rumme 1 liter. Ovenstående er gældende for parfumer, barberartikler, hårprodukter, mundplejemidler, nogle former for kosmetik, cremer og olier.

Gå glad i bad

  • Mension Travel Kit er et praktisk rejsesæt, som leveres i en genlukkelige transparent pose, der kan medbringes i håndbagagen. Sættet indeholder:
  • Mension Hair & Body Shampoo (100 ml): Forfriskende sæbe, der stimulerer og styrker hårrødderne, samt har en kølende effekt på hud, hovedbund og hår i op til 24 timer.
  • Mension Strong Hold Gel (75 ml): Super stærk hårgel til applikation i vådt eller fugtig hår.
  • Mension Grooming Fluid (100 ml): Styling creme, der fugter, plejer, køler og skaber fylde i håret. Bruges i håndklædetørt hår.

God af have med

Dit hår udsættes for mange udfordringer, når du er på solferie. Klorvand, havvand og mange timer i solen er med til at udtørre det, så det mister til styrke og glans. Dualsenses Sun Reflects After Sun Fluid (100 ml) er en leave-in hårkur, som aktivt styrker, fugter og nærer dit hår. Den er let at bruge, da den kan kommes direkte i tørt eller håndklædetørt hår, og skal ikke skylles ud igen. En anden ting, du bør værne om er dine læber. Læbepomade fra Maybelline Baby Lips Moisturizing Lip Balm-serien med SPF 20 beskytter dine læber mod de farlige UV stråler, samtidig med at den fugter og køler dine læber i op til 8 timer.

Se alle vores andre produkter i praktiske rejsestørrelser her.

Del artiklen med dine venner og veninder ;-)Læs også: