Pure økologisk ansigtscreme

Nogle indlæg på mag.dk er sponsoreret!

Åh nej, det skete bare ikke! Min gode dagcreme, som jeg har brugt gennem mange år, er blevet sat ud af produktion, og er jeg er ufrivilligt blevet tvunget ud i at skulle finde en ny. Heldigvis har jeg nu, efter at have prøvet en del forskellige typer ansigtscreme, endelig fundet en der passer til mig og mine behov.

Fløjlsblød creme

Pure ansigtscreme indeholder alt det jeg godt kunne tænke mig i en god ansigtscreme:
En fløjlsblød creme, der er dejlig fugtgivende uden at være alt for fedtende, hvilket er vigtigt, når man bor i et tørt klima.
Den forbedrer min huds fasthed og elasticitet – et klart plus, når alle skønhedsguruer siger, at man, som tommelfingerregel, bør skifte til anti rynkecreme allerede når man runder de 25 år, hvilket jo faktisk er sket, må jeg nok hellere indrømme. Jeg satser derfor stærkt på at den med tiden kan mindske, eller om ikke andet bremse, udviklingen af den linje, der er ved at tegne sig i min pande.

Økologisk & Parabenefri

Af andre kosmetiske fordele kan cremen også rette op på pigmentforandringer, og så er den tilmed både økologisk, parabenefri og uden syntetiske konserveringsstoffer, hvilket jeg kun kan være godt tilfreds med – ikke flere farlige kemikalier til min sarte hud.
En helt anden ting er, at den er aktiv virkende i længere tid end almindelige dagcremer – helt op til 24 timer efter påføring. Så ud med natcremen. Nu skal jeg kun tænke på at smøre ansigtet én gang daglig. Det er da fantastisk!

Jeg har kun anvendt Pure ansigtscreme i et par uger, men kan tydeligt mærke at min hud er glad for den og at der er kommet mere liv i de yderste lag igen.

Kan kun anbefale dette fantastiske fund til alle jeg møder på min vej!

Køb den online her: Pure økologisk ansigtscreme

Babyplan Ultralydsgel

Babyplan Ultralydsgel

19 Kr.

Ecooking - Peel Maske - 50 ml

7.43%

Ecooking – Peel Maske – 50 ml

269 Kr.

249 Kr.

Repadina Plus - 10 stk

Repadina Plus – 10 stk

123 Kr.

EasySun Selvbruner Spray - 200 ml.

EasySun Selvbruner Spray – 200 ml.

89 Kr.

Iroha Nature - Platinum Foil Tissue Mask - Divine Collection

18.33%

Iroha Nature – Platinum Foil Tissue Mask – Divine Collection

60 Kr.

49 Kr.

Del artiklen med dine venner og veninder ;-)Læs også:


Tags: , , , ,