Se sæsonens 20 lækreste tasker

Nogle indlæg på mag.dk er sponsoreret!

Savner du inspiration til en ny taske? Vi har udvalgt de absolut lækreste 20 tasker til dig i denne sæson. Se her, om der er en eller flere af dem, der falder i din smag.

En trendy, cool taske pifter ethvert outfit op. Du er måske pigen, der sjældent køber ny taske, men så hop ud i det i denne sæson og forkæl dig selv med en af disse lækre udgaver. Det kan også være, at du ofte skifter din taske ud, og så kan du i hvert fald få inspiration til dit næste nyindkøb her.

 

Hvilken taske skal du vælge?

Er du til business woman look med enkel og fin lædertaske, eller er du til boheme stil med en blomstret/printet stoftaske, eller er du måske til den hippe taske i pangfarve eller noget helt fjerde. Du kan selv vælge dit moderigtige udtryk, og her skulle være nok at vælge imellem.

Når du investerer i en ny taske, så tænk over, om den skal være stor og praktisk, eller om den skal være lille og fiks med begrænset plads til alle dine ting.

Du kan jo også skifte tasken ud i løbet af sæsonen og alt efter lejlighed og prøve forskellige trendy styles – så bliver du heller ikke træt af dit look.

Forny din stil med en eller flere af disse lækre håndtasker!

Se sæsonens 20 lækreste tasker

 

Puccini

Puccini, 179 Kr.