Smukke krøller på bare 15 minutter

Nogle indlæg på mag.dk er sponsoreret!

Så piger, så er det tid til at spidse øre. Et sprit nyt produkt er kommet på markedet, og har taget damer over hele central Europa (England især) med storm. Det gamle, fortærskede og usmarte krøllejern er blevet erstattet af et nyt et af slagsen, som forsøger at forene alle de gode egenskaber man efterspørger ved et krøllejern, med nytænkning og den moderne teknologi som man nu kan bruge i produkter. Det er et skridt væk fra det traditionelle, og en rejse mod noget nyt og friskt, som med garanti vil få dit hår til at sidde bedre end det nogensinde har gjort.

Enkel at bruge

Normale krøllejern, kan være svære at bruge, og det kan være svært at tage hårene specielt i nakken – men med Curl Secret, bliver alt det klaret af selve maskinen. Ideen er nemlig, at ansvaret af at krølle håret, flyttes over på krøllejernet, og det er meget smart, når man skal ind og have fat i håret bag til, det kan nemlig være svært at se og gøre rigtigt så det passer med håret foran. Curl Secret er designet til at kunne blive brugt hurtigt, så man vil også spare tid på badeværelset, inden man skal afsted.

Babyliss-Curl-Secret

Sådan gør du

Først sætter du maskinen til strøm, og så lader du den vente, indtil den er klar. Den skal varme op i et stykke tid ligesom andre krøllejern, men når den er klar, får du det at vide. Så åbner du maskinen, og lukker den om håret. Så skal du vente, indtil maskinen bipper 4-gange. Når den har gjort det, fører du krøllejernet igennem håret. Sådan fortsætter du, indtil du er færdig, og så børster du let håret med dine fingre. Enklere bliver det ikke!

Læs mere http://www.shop-gaver.dk/krollejern/

Babyliss Curl Secret C1100E Krøllejern

20.01%

Babyliss Curl Secret C1100E Krøllejern

1499 Kr.

1199 Kr.

Babyliss Curl Secret Iron C1300E

Babyliss Curl Secret Iron C1300E

1299 Kr.

Babyliss Curl Secret Ionic White C1201E

Babyliss Curl Secret Ionic White C1201E

1299 Kr.

Del artiklen med dine venner og veninder ;-)Læs også:


Tags: