Smukke smykker fra Susanne Friis Bjørner

Nogle indlæg på mag.dk er sponsoreret!

susanne-friis-bjoerner-aw2014Smykkedesigneren Susanne Friis Bjørner

Susanne Friis Bjørner havde været anonym smykkedesigner i mange år, før hun i 1991 tog springet og etablerede et smykkefirma i eget navn. Firmaet og de flotte smykker blev hurtigt en stor succes. Det blev også hurtigt et mor-datter-firma, for Susanne Friis Bjørners datter Benedicte blev meget tidligt dybt involveret i firmaet. Både mor og datter deler en passion for smykker, der følger tidens trend, og som er lavet i ægte materialer.

Inspirationen hentes fra hele verden

Susanne Friis Bjørner laver to årlige kollektioner. Inspirationen hentes fra rejser rundt i hele verden, men også fra det hjemlige københavnske byliv. Kollektionerne spænder bredt fra det helt enkle til det mere flagrende boheme, men altid med en fælles tråd gennem alle smykkerne – og det er evnen til at indfange tidens trend og tendenser og lade dem komme til udtryk i smukke smykker.

Autumn/Winter 2013-14 kollektion

Den nye Autumn/Winter 2013-14 kollektion er utrolig smuk, inspirerende og varieret. Her er masser af øreringe, ringe, halskæder, armringe og armbånd i materialer som sølv, guldbelagt sølv og sort sølv. Der er voluminøse ringe og matchende øreringe med smukke ædelstene til et skønt boheme-look. Smykker med ferskvandsperler til den enkle stil. Masser af enkle og raffinerede smykker til den sofistikerede stil. Og masser af andre muligheder for at ramme netop din stil.

Smykker både til hverdag og til fest

Autumn/Winter 2013-14 kollektionen byder på smykker både til hverdag og til fest. Der er masser af muligheder for at kombinere smykkerne på kryds og tværs – og for at bruge smykkerne til at understrege din helt egen stil. Hvad enten du er til det enkle udtryk eller til masser af farver fra hele paletten af flotte ædelstene som kvarts, topas, ametyst, agat, krystal osv., er der et kæmpeudvalg.

Se den nye Autumn/Winter 2013-14 kollektionen fra Susanne Friis Bjørner

Del artiklen med dine venner og veninder ;-)Læs også:


Tags: , , , , , , ,