Spis dig til et bedre sex liv.

Nogle indlæg på mag.dk er sponsoreret!

Spis dig til et bedre sex liv

Både du og din partner kan spise jer til et langt bedre sex liv mener flere eksperter. Ved at spise sundt og spise de rigtige madvare, så kan du forøge din libido, samt sex’en blive langt bedre.

 

Den rigtige kost give langt mere energi, bedre orgasmer, og langt stærkere libido. Forskerne mener at afstanden mellem sex og mad er ganske kort, da det er maden samt motionen der skaber den sunde krop. Maden er med til at aktiverer forskellige dele af vores hjerne, tænk bare på chokolade der er med til at gøre os mere positive. Forskerne har sammen sat en liste af forskellige madvare de mener er de bedste i forhold til at øge sexlivet.

Spis dig til et bedre sex liv

Libido, seksualdriftens psykiske energi, blev opdaget af Sigmund Freud tilbage i 1800 tallet. Libido er synonymt med seksualdrift. Ordet libido er latin og betyder ”lyst, begær, drift”.

 

Chokolade

Chokolade som vi allerede har nævnt er med til at frigive indofiner, som gør vi føler os mere positive, og for samtidigt sex lysten op. Her med ikke sagt du skal spise en plade chokolade hverdag, bare et lille stykke eller 2 om dagen. Samtidigt smager det jo godt.

Bananer

Bananer er godt, rigtig godt. Bananer dulmer nerverne, samtidigt med de for humøret op. Der er et stof i bananer der hedder serotonin, der er godt både for muskel opbygning og orgasmen. Bananer bruges også i forbindelse med fitness.

Fisk

Fisk, som fx sushi, er rigtig godt. Tunfisk er med til at sætte gang i sæd produktionen hos fyrrerne, og Laks er godt da det indeholder Omega 3 Fedtsyre, der er med til at stimulerer sex hormonerne.

Ingefær

Ingefær der fx kan bruges i te, eller madlavning, er god til at sætte gang i blodcirkulationen.

Asparges

Asparges, indeholder B-vitamin, der øger mængden af histaminer. Histaminer er med til at øge lysten. Asparges er også med til at bekæmpe erektionsproblemer.

Fuldkorn

Drop det hvide brød ud, og spis havregrød eller noget rugbrød i stedet for. Fuldkorn øger testosteronniveauet og dermed øger lysten.

Appelsiner

Appelsiner. Tag et glas Juice med appelsiner, her for du mange C-Vitaminer, der blandt andet for dit humør op, og er med til at øge sex lysten.

Rødvin

Rødvin, ud over det er super hyggeligt at side og dele en flaske rødvin, så er det også med til at få østrogenniveauet op, og er spræng fyldt med antioxidanter.

Chilli

Kom lidt chilli i maden. Chilli indenholder capsaicin der er med til at fremme den .seksuel ophidselse og øge samtidigt temperaturen i din krop.

 

God fornøjelse

Livsstilssundhed

Livsstilssundhed

169 Kr.

Body by Frida (Bog)

Body by Frida (Bog)

209 Kr.

Livsenergiens børn. De fem forvandlinger og hverdagsmad for børn og voksne (Bog)

Livsenergiens børn. De fem forvandlinger og hverdagsmad for børn og voksne (Bog)

206 Kr.

Sundhedsrevolutionen - vejen til anti-inflammatorisk livsstil - E-bog

Sundhedsrevolutionen – vejen til anti-inflammatorisk livsstil – E-bog

212 Kr.

To nemme uger med sense (Bog)

To nemme uger med sense (Bog)

152 Kr.

Del artiklen med dine venner og veninder ;-)Læs også:


Tags: