Tag udgangspunkt i dine positive sider

Nogle indlæg på mag.dk er sponsoreret!

Havde jeg dog blot en mindre næse, ville alle mine problemer være fortid. Hvorfor ligner jeg ikke Scarlett Johansson eller Catherine Zeta Jones? Jeg vil så gerne have sexede fyldige læber som Angelina Jolie og bryster som Linse..

Argh, måske drømmer du ikke lige om så store bryster.

Men du kan sikkert nikke genkendende til drømmen om, at alle dine skønhedsfejl på mirakuløst vis forsvinder og bliver erstattet af et ydre, der udstråler miss World.

Vi kvinder har en tendens til, at være enormt hårde ved os selv, finde alle fejlene ved vores fysik og sukke efter et bedre udseende a la de kendte.

Tro mig, jeg har selv haft en tendens til, at fokusere på alt det jeg ikke har og fascineret stirret på de kvinder, der tilsyneladende har det hele. For mit eget vedkommende, har jeg altid ønsket mig det her laaaange, sunde, tykke hår og forsøgte i flere år, at pleje og passe det, så spaltning og slid udeblev.

Samtidig var jeg altid så enormt misundelig på de piger, som tilsyneladende havde ret så nemt ved, at få garnet til at gro, at jeg ikke sjældent søgte nettet tyndt for at finde extensions og den helt rigtige metode til et naturligt look.

Det kan jo egentlig lyder jo egentlig ret så dobbeltkomisk, at jeg gerne ville have et naturligt look med falsk langt hår. Jeg endte da heldigvis også med at gå bort fra dén idé og i stedet besøge frisøren mere kontinuerligt og føle mig lækker gennem nyklippede spidser og en frisure, der klæder mit ansigt.
Det tog mig længe, at acceptere, at jeg ikke kan prale af sundt hår ned til nummi.

Og nu vi taler om nummi, har jeg i mine teenageår og en stor del af mit voksenliv gået rundt med overbevisningen, at jeg havde den største bagdel i verden og haft en semi tosset adfærd med, at bevæge mig langs vægge, så andre ikke fik øje på den.

Det er faktisk først efter jeg har opdaget, at min kæreste åbenbart er vild med min røv, at jeg er begyndt at slappe noget mere af omkring den. Og igen, acceptere den.

I stedet er jeg begyndt at tage i udgangspunkt i, hvilke dele af mit udseende jeg så godt kan lide og så fokusere på det. Tror du for eksempel, at Scarlett og Catherine selv mener, de er perfekt skabt? Naturligvis ikke. Som alle andre kvinder på jorden har de selvfølgelig deres egne usikkerheder at slås med.

Det er så ærgerligt, at vi glemmer at huske alle vores smukke sider af kroppen. Prøv at tving dig selv til, at finde tre steder på dig selv, du faktisk synes er jævnt i orden? Har du Colgate-smil? Dådyr-øjne? Flotte stænger?

Der er altid noget, at fokusere på og fremhæve! Det lyder så kliché agtigt, men fortæl dig selv, at du er smuk og husk så på, hvad der lige præcis er med til at gøre dig til en skønhedsdronning.

Min overbevisning er, at make-up og andre skønhedsprodukter er til for at fremhæve og ikke skjule.

Har du lagt mærke til, hvor meget mere fjollet tingene ser ud, når fokus er negativt og vi forsøger at gemme vores usikkerheder væk gennem forskellige produkter?

Et eksempel kunne netop være extensions, hvor det er tydeligt, at håret på ingen måde er ægte, men hvad med acne hud bag et tykt lag foundation eller skamplukkede bryn? Og kvinder, der prøver at gå rundt i tårnhøje stilletter, selv om det direkte ligner noget, der er løgn?

Næste gang, du har tænkt dig at shoppe beauty produkter, prøv da eventuelt at lade dig inspirere af dine gode sider. Er du for eksempel mere end glad for dine øjne?

DRY OIL BODY MIST 100ML

Forkæl dine stænger med body oil til 159 kr.

En god mascara er ofte nok til at fremhæve dem og få komplimenter fra omverdenen. Har du lange, slanke ben? Plej dem med en god fugtighedscreme uden parfume eller body oil og vis dem frem i smukke kjoler.

Eller er du så heldig, at have et virkelig perleagtigt Colgate smil?

Ud over almen tandpleje og mundhygiejne, kan du måske finde den helt rigtige tone læbestift eller gloss, der understøtter dine fine bisser. Og så skader det ikke, at pleje læberne, så de ikke sprækker og dermed tiltrækker negativ opmærksomhed i stedet for den positive til det flotte smil.

Pointen værende: Tag udgangspunkt i de ting, du elsker ved din krop og brug din energi på at fremhæve, ikke skjule.

OH FRESH LIPS SPF 15 14G

Lækker læbepleje fra Ole Henriksen til 125 kr.

Del artiklen med dine venner og veninder ;-)Læs også:


Tags: , ,