Test af GHD Air Professionel hårtørrer

Nogle indlæg på mag.dk er sponsoreret!

GHD Air Professionel hårtørrer

Også kaldet “ghd Classic Air Hair Dryer”

Hvis du og tænker på at investere i en ny hårtørrer, der virkelig formår at udføre sit arbejde til punkt og prikke – både med hensyn til tørring og styling – bør du overveje at købe en GHD Air Professionel hårtørrer.

GHD har længe været de førende på markedet, når det kommer til glattejern – fx deres geniale GHD Gold Max Styler glattejern. Med lanceringen af GHD Air, er har de gjort det igen. Mag.dk har testet GHD Air, og her er hvad vi kom frem til:

Lækkert design

248_Image_4_HeroSelve designet af GHD Air er både let og ergonomisk, hvilket gør at den ligger godt i hånden og dermed er let at anvende ligemeget, hvordan du vender og drejer den.
Der sidder to knapper bag på håndskaftet. En til at kontrollere blæsehastigheden – denne kommer i 2 niveauer – og en anden til temperaturen – denne kan øges i fire niveauer inkl. kold luft.
GHD Air er udstyret med 3 meter kraftig ledning, der kan holde til at blive bøjet fra siden til side under tørringsprocessen, da den er blevet ekstra forstærket i det stykke, der går ind i maskinen. Herpå er også placeret en ring til at hænge hårtørreren op i.
Maskinen er let at rengøre takket være det flytbare luftfilter, der er let at tage af og rense.

Stærk motor

248_Image_3_HeroGHD Air er udrustet med en kraftig motor på 2100W, som er nærmest umulig at overophede. Dermed undgår du at brænde fingrene, hvis du står med den i længere tid. Trods dette er GHD Air meget hurtig til at varme luften op og selve føntørringen tager derfor ingen tid – selv i tykt hår.

Smart ion teknologi

Hercules_aboveIndeni GHD Air’s maskineri findes der en avanceret ion teknologi, der skulle gøre det mere skånsomt at føntørre dit hår. Teknologien gør, at du undgår kedeligt, udtørret og kruset hår, der let bliver statisk elektrisk og knækker. Teknologien er fremstillet til at bevare hårets naturlige fugtbalance, samt gøre det glat og blødt.

Det følger med

248_Image_1_HeroNår du køber en GHD Air følger der to fønnæb med – et bredt næb til langt hår og et almindeligt, der er lidt smallere. Desuden kan der tilkøbes diffuser, som anvendes til at skabe mere fylde i håret, samt holder styr på krøllerne under tørring.

Umiddelbart er GHD Air en lidt dyr hårtørrer, men den er helt sikkert også pengene værd, når man tænker på hvad man får for pengene.

Den vejledende pris 1249,-
Vi har spottet den på tilbud til 1099,- Køb den her

ghd AIR Classic Hair Dryer

ghd AIR Classic Hair Dryer

1199 Kr.

ghd AIR Glacial Blue Hair Dryer Limited Edition

ghd AIR Glacial Blue Hair Dryer Limited Edition

1249 Kr.

ghd Deluxe Nocturne Hair Dryer And Styler Gift Set

ghd Deluxe Nocturne Hair Dryer And Styler Gift Set

2299 Kr.

ghd AIR By LULU Guinness Hair Dryer Breast Cancer Edition

ghd AIR By LULU Guinness Hair Dryer Breast Cancer Edition

1399 Kr.

ghd Aura Hair Dryer

ghd Aura Hair Dryer

1549 Kr.

ghd Air Nocturne Hair Dryer Limited Edition

ghd Air Nocturne Hair Dryer Limited Edition

1299 Kr.

Del artiklen med dine venner og veninder ;-)Læs også:


Tags: , ,