Test af GHD Gold Max Styler

Nogle indlæg på mag.dk er sponsoreret!

Der findes ikke noget flottere end et velplejet og smukt stylet hår. De fleste kender GHD IV styleren – ét af de mest kendte glattejern verden over til dato. Nu har GHD gjort det igen. GHD IV er blevet videreudviklet, og det færdige resultat er bestemt ikke blevet dårligere.

GHD Gold Max Styler

Mag.dk har testet GHD Gold Max Styler, og vi er blevet positivt overraskede. Lige som den nye hårtørrer fra GHD – GHD Air Professionel – lever det nye glattejern også 100% op til sit navn.

Design med bedre isolering

fullGHD Gold Max udkommer i en elegant sorte udgave med et tidsløst mønster og fine detaljer af guld. Hele apparatet er blevet bedre afrundet, således at det er blødere og mere ergonomisk at holde ved.
Selve isoleringen af apparatet er blevet væsentligt forbedret, så du ikke brænder fingrene, hvis du bruger det i længere tid. Ledningen er blevet vinklet og forstærket i det stykke, der sidder ind i apparatet, så risikoen for at den knækker er mindre. Desuden kan leddet køre rundt så ledningen følger dine bevægelser.

Nye smarte plader

ghd-platesDe gamle varmeplader er blevet shinet op i en ny smart guldudgave, samt gjort bredere. De keramiske guldplader er blevet belagt med en nano-silver high-gloss belægning, hvilket gør at jernet glider lettere og mere jævnt igennem håret. De bredere plader gør også GHD Gold Max velegnet til tykt hår, da der kan glattes større sektioner ad gangen. Pladerne er afrundet og kan vippe lidt, hvilket gør apparatet mere ergonomisk i brug – også til at lave krøller.

Intelligent og sikker teknologi

ghd-designOpvarmningstiden er væsentligt kortere end nogen andre glattejern. Det tager kun 20 sek. før det er klart til brug, og her efter genopvarmer pladerne sig selv fem gange i sekundet. Temperaturen overstiger aldrig 175-190 grader, da højere temperaturer kan give skader på håret. Sammenspillet mellem de ny glatte varmeplader og den effektive varmeteknologi, skulle sikre at hårets naturlige fugtighed bevares bedst muligt, således at du får et flot og glansfuldt resultat. Desuden kræver færre strøg før håret er glat, hvorved det bliver udsat for mindre varmepåvirkning.

Efterlader du din GHD Gold Max uberørt i 30 minutter, afkøler den selv og slukker automatisk. Apparatet alamerer, hvis det miljø, man befinder sig i, er for kolde eller fugtigt – dette for at sikre en perfekt styling, der ikke klasker sammen.

Uanset om du har tyndt eller tykt hår er GHD Gold Max Styler helt klart værd at tage et kig på. Den giver dig virkelig max style for pengene.

Glattejern Gold V Mini Ghd Sort

11.4%

Glattejern Gold V Mini Ghd Sort

1789 Kr.

1585 Kr.

Glattejern V Gold Classic Styler Ghd Sort

Glattejern V Gold Classic Styler Ghd Sort

1745 Kr.

Glattejern Contour Ghd Sort

11.89%

Glattejern Contour Ghd Sort

1219 Kr.

1074 Kr.

GHD Gold Max styler

33.36%

GHD Gold Max styler

1499 Kr.

999 Kr.

ghd ghd Contour Professional Crimper Glattejern Sort

ghd ghd Contour Professional Crimper Glattejern Sort

1099 Kr.

ghd ghd V Gold Mini styler Glattejern Sort

ghd ghd V Gold Mini styler Glattejern Sort

1399 Kr.

Glattejern V Gold Classic Styler Ghd Sort

11.51%

Glattejern V Gold Classic Styler Ghd Sort

1572 Kr.

1391 Kr.

Del artiklen med dine venner og veninder ;-)Læs også:


Tags: , ,