Test af hårtørrer – Bedst i test

Nogle indlæg på mag.dk er sponsoreret!

Test af hårtørrer og føntørrer.

Der findes en lang række forskellige hårtørrer på market, fra et utal af forskellige producenter. Ved første øjekast kan det være svært at gennemskue hvad forskellen er på de helt billige hårtørrer der kan fås helt ned til bare 100 kr og op til mærkevare hårtørrer der koster op imod 1500 kroner. Men efter at have prøvet et par af de forskellige hårtørrer der er på market, står det hurtigt klart at der er en stor forskel på hvordan de forskellige modeller performere samt en stor kvalitets. Lad os lige slå fast, at om du kigger på en føntørrer eller hårtørrer, så er det et og samme produkt.

Om testen

Vi kigger blandt andet de forskellige hårtørrer efter deres ydeevne. Hvormeget luft flytter de, og hvor god er fordelingen af luftstrømmen. Der er også forskel på kvaliteten af hårtørrerne, er de af en ordentlig kvalitet, føles de som om det er lavet af kvalitets materialer, og er de overordnet lækkert udført. Hvor meget larmer hverenkelt hårtørrer, er det muligt at arbejde med dem i længerer tid uden at blive helt ør i hovedet af alt larm. Bliver håndtaget varm ved længere tids arbejde med håret? Der er en lang række spørgsmål omkring hårdtørrer, som vi her vil forsøge at belyse.

 

1. ghd Air Professionel Hårtørrer

Denne model hedder også “ghd Classic Air Hair Dryer”

GHD HårtørrerGHD er et af de mærke vi alle drømme om. GHD er kendet for at lave produkter der er så gennetænkte af de for deres konkurerende produkter til at blegne. Igen må vi konstaterer at de endnu en gang bare går så meget længere for at lave det ultimative inden for hårtørrer og føntørrer. ghd er også kendt for at være en frisør hårtørrer da den aldrig svigter og dermed er en Professionel løsning.

Læs også: Test af GHD Air Professionel hårtørrer

Den ultimative hårtørrer

Kvaliteten og vægten gør den en fornøjelse at arbejde med i længere tid, ghd har sørget for at lave et ergonomisk design så den ligger helt perfekt i hånden.

Ligesom hårtørreren fra HH Simonsen, så har denne hårtørrer en avanceret ion-teknologi der udover at reducere statisk elektricitet også sørger for at bevarer hårets blødhed og fugtbalance.

Der er flere muligheder for at justerer luft styrken samt temperaturen, så du kan opnå lige præcis det resultat du ønsker. Med denne hårtørrer følger der også 2 forskellige hårtørrer diffuser (mundstykker) med så luften kan målrettes og fokuseres lige hvor du vil have den. GHD er kendt for at lave produkter der holder, og når du først har prøvet et GHD produkt ønsker du ikke at gå tilbage til noget andet mærke. Denne hårtørrer kommer også med en ekstra lang ledning på 3 meter, så du har fuld bevægelighed når du ordner håret. Selvom denne hårtørrer er den der levere maks ydeevne i testen er den stadigvæk lydsvag og en fornøjelse at arbejde med.

Maks ydeevne: 2100W

Pris: 1099 Kr

Køb ghd Air Professionel Hårtørrer her.

2. HH Simonsen Boss Føntørrer

hårtørrer fra hh simonsen bossVed denne hårtørrer, er der ingen tvivl om at kvaliteten er i top, når man bruger den, kan man mærke at den er lækker at have i hånden og god arbejde med. Der går ikke længe før at den varme luft kommer ud og er klar til at bearbejde håret.

Lidt smarterer hårtørrer

Denne hårtørrer har blandt andet noget der hedder ion teknologi der ganske smart minimerer den statisk elektricitet der ofte opstår når man føntørrer hårdet, og for det til at stritte ud til alle sider. Der udover er der flere forskellige varme niveauer samt 2 forskellige luftstrøms hastigheder der kan vælges imellem.

 

Behagelig hårtørrer

Dette gennemtænkte produkt er en fornøjelse at arbejde med, der er tænkt på en lang række ting og gjort en masse for at oplevelse af produktet er helt i top. Blandt andet har de udviklet en letvægts moter der at hårtørrer ikke vejer mere en højst nødvendigt, samt at den lydstyrke der selvfølgelig ikke kan undgås,  men er blevet ganske reduceret, så den er meget lydsvag sammenlignet med andre modeller på market.

Maks ydeevne: 2000W

Pris: 599 Kr.

Denne hårtørrer fra HH Simonsen kan købes her

 

3. Bella Vista Mini Rejseføn

Pris billig hårtørrer

Som navnet antyder, så er denne hårtørrer praktisk når man er på farten. Denne hårtørrer kan sagtens anbefales til at have med i kufferteren på rejsen, eller med i byen, som et alternativt, men som den primære hårtørrer så er ydeevnen ikke god nok.

Maks Ydeevne: 1200W

Pris: 199 Kr.

hårtørreren kan købes her

 

Hvilken hårtørrer bør du købe?

Til langt de fleste ville vi anbefale at købe hårtørreren fra HH Simonsen, denne model dækker stort set alle behov, og prisen taget i betragtning så er det den det absolute testvinder. Men men men… Ser vi bort fra prisen så er det ghd der løber med sejerne. hos ghd der der ikke sparet på nogle detaljer og i betragning af hvormeget man brugen en hårtørrer synes vi også prisen på 1249 kr. er godt givet ud for at få et professionel produkt i en klasse for sig.

HH Simonsen Boss Føntørrer Purple

HH Simonsen Boss Føntørrer Purple

799 Kr.

ghd Air Nocturne Hair Dryer Limited Edition

ghd Air Nocturne Hair Dryer Limited Edition

1299 Kr.

HH SIMONSEN Boss Hair Dryer Silver Limited Edition

HH SIMONSEN Boss Hair Dryer Silver Limited Edition

799 Kr.

ghd Air Pink Blush Hairdryer Stot Brysterne Edition

ghd Air Pink Blush Hairdryer Stot Brysterne Edition

1349 Kr.

HH SIMONSEN Boss Hair Dryer Purple Sparkels Limited Edition

HH SIMONSEN Boss Hair Dryer Purple Sparkels Limited Edition

799 Kr.

ghd Air Wanderlust Hairdryer

ghd Air Wanderlust Hairdryer

1249 Kr.

ghd Deluxe Nocturne Hair Dryer And Styler Gift Set

ghd Deluxe Nocturne Hair Dryer And Styler Gift Set

2299 Kr.

ghd Aura Hair Dryer

ghd Aura Hair Dryer

1549 Kr.

Babyliss Pro Prodigio Ionic Hair Dryer 2100W BAB6700IE

Babyliss Pro Prodigio Ionic Hair Dryer 2100W BAB6700IE

1299 Kr.

HH SIMONSEN Boss Hair Dryer Black

HH SIMONSEN Boss Hair Dryer Black

999 Kr.

ghd AIR Classic Hair Dryer

ghd AIR Classic Hair Dryer

1199 Kr.

ghd Air Classic Hairdryer Kit

ghd Air Classic Hairdryer Kit

1399 Kr.

ghd AIR By LULU Guinness Hair Dryer Breast Cancer Edition

ghd AIR By LULU Guinness Hair Dryer Breast Cancer Edition

1399 Kr.

ghd AIR Glacial Blue Hair Dryer Limited Edition

ghd AIR Glacial Blue Hair Dryer Limited Edition

1249 Kr.

Del artiklen med dine venner og veninder ;-)Læs også:


Tags: , , , ,