Tid til forkælelse

Nogle indlæg på mag.dk er sponsoreret!

Forkæl dig selv eller en du holder af med dejlige unikke og plejende produkter fra Badeanstalten.

Giv dig selv lidt alenetid, hvor du kan meditere og forkæle sig selv. Med produkter fra Badeanstalten, fremstillet af olivenolie, solsikkeolie, honning, urteudtræk og æteriske olier, kan du lave dit eget hjemmespa.

Fløjlsblød hud

badeanstaltenFå en blød og velplejet hud ved at fjerne urenheder og døde hudceller med en af de lækre scrubcremer fra Badeanstalten. Cremerne kan anvendes både i bruse- og karbad, og indeholder havsalt, der stimulerer huden og virker bakteriehæmmende.
Brug en ren teske til at røre rundt i cremen inden brug, samt til at dosere med. På den måde undgår du at komme alt for mange bakterier ned i selv beholderen.
Massér cremen hen over din fugtige hud i blide runde cirkler. Skyl derefter grundigt med tempereret vand.

Vælg mellem:

 

  • Håb Saltscrub: Velduftende og fugtgivende scrubcreme med en essens af grøn og æterisk limeolie.
  • Nektar Saltscrub: Fugtgivende og blid scrubcreme med fint havsalt, morgenfrue og dansk honning, der har en behagelig duft af appelsin og citrongræs.
  • Luna Saltscrub: Beroligende og fugtgivende scrubcreme med en dejlig duft af lavendel og pebermynte.

Velvære fra inderst til yderst

Nyd et aromatisk og afslappende bad, eller en massage, med Rose Bade- og Massageolie fra Badeanstalten, der indeholder plejende urter og æteriske olier.
Olien kan bruges på flere forskellige måder:

  • Karbad: Klargør badet med en spiseskefuld bade- og massageolie. Lad din krop sænke ned i det varme vand. Nyd duften af roser og lad alle musklerne slappe fuldstændig af, mens olien blødgør din hud.
  • Fodbad: Til et fodbad skal der bruges ca. ½ teskefuld bade- og massageolie.
  • Massage: Fordel lidt olie i hænderne og masser det med blide og rolige bevægelser ud over hele kroppen. Olien kan bruges lige efter badet, eller når du ellers synes at din hud trænger til fugt og blødgørelse.

Prøv også nogle af de andre produkter fra Badeanstalten.

Del artiklen med dine venner og veninder ;-)Læs også: