Vintage & Retro smykker – Et stort hit blandt mode beviste kvinder

Nogle indlæg på mag.dk er sponsoreret!

Retro Smykker

Inden for de sidste par år, er det blevet et kæmpe hit blandt mode beviste unge at købe retro smykker magen til dem deres mødre og bedste mødre bar. Inden for fingerringe er der kæmpe forskel på hvordan smykkerne så ud i 1970’erne og frem til i dag.

Smykkemoden

Der er sket meget inden for moden generelt, men også smykkemoden har det ændret sig meget de sidste 40 år. Noget som brocher der også var meget populært før i tiden, er stort set ikke til at opdrive blandt nutidens smykkedesignere.

Smykker på loppemarkeder og auktioner

Oftes når vi leder efter antikke smykker i sølv og guld forgår det på markeder rundt omkring hvor vi ind i mellem kan gøre et godt loppefund inden for vintage og antikke smykker. Vintage smykker online kan blandet findes hos de danske og udlanske auktionshuse, inden for de sidste par år har der været et boom af retro øreringe, retro fingerringe og ikke mindst perlekæder hos de forskellige auktions steder.

De gode loppemarkeder

Der er en lang rækkede gode loppemarkeder hvor det er muligt at finde skønne smykker magen til dem vores bedste forældre bar og havde i deres smykkeskrin. I København er der blandt andet det store loppemarked i lyngby hver lørdag, samt hver søndag i Holte. I Københavns centrum er der også mange antik markeder hvor der ind i mellem kan gøres et scoop indenfor brugte sølvsmykker. Jægersborggade i københavn og også kendt for at være et af de steder hvor der holdes antikmarkeder og hvor guld og sølv smykker kan findes.

Retro, Vintage & Antikke smykker

På siden guldogsoelv.com har de retro, vintage og antikke smykker, der alle er nye, men som er designet og fremstilliet tilbage i 1970’erne og 1980’erne. De smykker de sælger på siden, blev oprindeligt solgt via de danske guldsmede, men da smykke firmaet lukkede ned i midten af 1990’erne, blev alle smykkerne lagt på et lager. For få måneder siden blevet alle de flotte retro smykker fundet frem, fotograferet og lagt op på siden guldogsoelv.com

Nye retro smykker

Guldogsoelv.com udtaler at det blandt andet er smykker fra 70’erne og smykker fra 80’erne der hitter mest blandt de unge. Billige smykker på nettet er da mange af efter hånden, vores antikke sølv smykker er ikke specielt billige, men er tilgengæld orginale og det er ikke muligt at finde vores produkter andre steder, med mindre man kan finde dem brugte.

Det er sjældent det er muigt at finde gamle retro smykker der er fuldstændige nye, men det er det hos guldogsoelv.com, det betyder også at der er 2 års reklamationsret på alle smykkerne.

Firmaet tager desværre ikke imod dankort, men har valgt at bruge paypal, vor det også er muligt at bruge visa dankort og de skriver også det er muligt at lave bank overførelser.

Retro smykker (guldogsoelv.com)

Del artiklen med dine venner og veninder ;-)Læs også:


Tags: , ,